Βρήκαμε πόσο κοστίζουν οι Sante γόβες της Ελένης Μενεγάκη - Μοναδική τιμή

Οικονομικές και μοντέρνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρήκαμε πόσο κοστίζουν οι Sante γόβες της Ελένης Μενεγάκη - Μοναδική τιμή

Βρήκαμε πόσο κοστίζουν οι Sante γόβες της Ελένης Μενεγάκη και είναι σε μοναδική τιμή. Οικονομικές και Ανοιξιάτικες μπορείτε να τις πάρετε και εσείς και να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε φλοράλ φόρεμα που είναι η απόλυτη τάση. Η παρουσιάστρια ξέρει πως να ντύνεται και κάθε φορά κλέβει τις εντυπώσεις με τις επιλογές που κάνει στη ζωή της αλλά και στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα κομψή και με ωραίο στυλ. Η ίδια μας ενθουσιάζει διαρκώς μέσα από τις επιλογές που διαλέγει να φορέσει στην εκπομπή της αλλά και στις βόλτες της όταν βγαίνει έξω.

Πόσο κοστίζουν οι Sante γόβες της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και σίγουρα γνωρίζει πως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας αφήνει άφωνους με τις άψογες επιλογές της. Δείτε εδώ ωστόσο πόσο κοστίζει και το φόρεμα της

Όπως για παράδειγμα αυτό το φλοραλ φόρεμα που φόρεσε με λευκές γόβες που είναι μια top επιλογή. Κάνει τις εμφανίσεις σου πιο κομψές αλλά και πιο ωραίες χωρίς υπερβολές. Είναι μια τάση που μπορείς φορέθηκε τόσο τον χειμώνα, και θα φορεθεί και το καλοκαίρι αλλά και τώρα την Άνοιξη.

Εμείς βρήκαμε τις λευκές της γόβες που είναι εξαιρετικές. Λευκές στο χρώμα της Άνοιξης και μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και το καλοκαίρι. Οι γόβες της ανήκουν στην εταιρεία Sante και κοστίζουν μόλις 69 ευρώ.

Μια καλή ευκαιρία για να τις αγοράσεις και να ξεχωρίσεις και εσύ εκεί έξω με το στυλ σου. Οικονομικές και μοντέρνες.

Δείτε την εμφάνιση της:

Ελένη Μενεγάκη