Η Βίκυ Καγιά σου δείχνει το πιο σωστό daily outfit - «Σπάει» ταμεία το τζιν παντελόνι της

Αντέγραψε κάθε λεπτομέρεια του look της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά σου δείχνει το πιο σωστό daily outfit - «Σπάει» ταμεία το τζιν παντελόνι της

Η Βίκυ Καγιά, έχει απαράμιλλο στιλ και δεν σταματάει να το αποδεικνύει, ακόμη και τώρα που είναι εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, σου έδειξε πως να δημιουργήσει το πιο σωστό daily outfit. Το τζιν, που ολοκλήρωσε το look της «σπάει» ταμεία σε πωλήσεις.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, βρίσκεται μέσα στο σπίτι με την οικογένεια της ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Με αφορμή το γεγονός αυτό, έχει βρει περισσότερο χρόνο να περάσει με την οικογένεια της.

Έχοντας τα γυρίσματα του «Shopping Star» «παγώσει» για λίγο διάστημα, η Βίκυ Καγιά περνάει απεριόριστο χρόνο με τον σύζυγο της, Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά. Την μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο, στα οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους. Μάλιστα, είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με τα όσα σημειώνονται σε όλο τον κόσμο. Έτσι, πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους μας.

Το daily outfit της Βίκυς Καγιά

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η Βίκυ Καγιά μας έδειξε πως να δημιουργήσουμε το πιο σωστό daily outfit, ακόμη και αν δεν βγαίνει από το σπίτι της, παρά μόνο μέχρι τον κήπο της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, με τρία απλά κομμάτια έκανε ένα look που θα λατρέψεις.

Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα πορτοκαλί πουλοβεράκι, με καφέ cowboy μπότες (Τις οποίες θα βρεις στην αγαπημένη της εταιρία την Migato) και ένα τζιν παντελόνι που βρίσκεται στην κατηγορία των hot trends. Πρόκειται για ένα κλασικό denim, το οποίο είναι σε γραμμή καμπάνα, ωστόσο το μήκος του είναι πιο πάνω από τον αστράγαλο.