Ειναι τρέλα οι lace up λευκές μπαλαρίνες της Βίκυς Καγιά

Θα πάθεις έρωτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειναι τρέλα οι lace up λευκές μπαλαρίνες της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά αγαπάει τη μόδα και ξέρει να υποστηρίζει τις τάσεις που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς. Όπως για παράδειγμα, αυτές τις lace up λευκές μπαλαρίνες οι οποίες είναι από την νέα συλλογή των Migato, όπου το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι brand ambassador.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ Καγιά μας έχει δείξει πως να φορέσουμε αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μάλιστα, με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί στα ρούχα, έχει αποδείξει πως δεν την... φοράνε, αλλά τα φοράει.

Μπορεί να βρισκόμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας σε αυτοπεριορισμό ωστόσο, η Migato βγάζει την νέα της συλλογή παπουτσιών για την Άνοιξη/Καλοκαίρι, καθώς μπορείς να αγοράσεις το παπούτσι της επιλογής σου και από το διαδικτυακό τους κατάστημα κάνοντας την παραγγελία σου.

Αυτές είναι οι λευκές lace up μπαλαρίνες που φόρεσε η Βίκυ Καγιά

Μέσα στην νέα συλλογή λοιπόν, θα βρεις και αυτές τις απίστευτες lace up μπαλαρίνες, τις οποίες θα δούμε να την φοράνε πολλές γυναίκες την φετινή σεζόν. Είναι πολύ άνετες και στιλάτες. Μάλιστα, μην ξεχνάτε πως οι μπαλαρίνες έχουν έρθει πάλι πίσω στην μόδα.

Την συγκεκριμένη λοιπόν μπαλαρίνα η οποία δένει με κορδόνι στο πόδι και σε όποιο ύψος εσύ θες βρίσκεται σε προσφορά. Μπορείς να την κάνεις δική σου από 55€ που ήταν η αρχική της τιμή μόνο με 41€.

Σου προτείνουμε επίσης να φορέσεις και τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ειδική σίγουρα στο ντύσιμο και κάνει πάντα εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις όπως αυτή που θα δείτε εδώ.