Φόρεσε τα μποτάκια σου την Άνοιξη όπως η Βίκυ Καγιά

Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φόρεσε τα μποτάκια σου την Άνοιξη όπως η Βίκυ Καγιά

Φόρεσε τα μποτάκια σου την Άνοιξη όπως η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ειδική σίγουρα στο ντύσιμο και κάνει πάντα εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί στα ρούχα της, δεν την... φοράνε, αλλά τα φοράει. Μάλιστα, αυτό το look της πρέπει να το αντιγράψεις και εσύ φέτος την Άνοιξη και θα ξετρελαθείς με το πως μπορείς να φορέσεις μποτάκια ακόμα και τώρα.

Αν διστάζεις και τα θεωρείς μια χειμωνιάτικη επιλογή θα σε πείσουμε σίγουρα πως πρέπει να το δοκιμάσεις, για όσο ο καιρός το σηκώνει ακόμα. Εύκολα και απλά και θα εντυπωσιάσεις και εσύ.

Φόρεσε τα μποτάκια σου την Άνοιξη όπως η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά σε μια εμφάνιση στο Shopping Star μας έδειξε πως να βάλεις τα μποτάκια σου ακόμα και την Άνοιξη. Φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο χρώμα και ένα διακριτικό καλσόν και τα έβαλε.

Η ίδια γνωρίζει από στυλ και κάθε της εμφάνιση κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις εκεί έξω, αφού κάνει τολμηρούς συνδυασμούς τόσο στα παπούτσια, όσο και στα ρούχα που επιλέγει. Η ίδια άλλωστε είναι brand ambassandor της Migato και φροντίζει με τα παπούτσια της αυτή την σεζόν πραγματικά να εντυπωσιάζεις. Δες εδώ και τα snake print πέδιλα που έβαλε.

Βίκυ Καγιά

Πως λοιπόν μπορείς να τα φορέσεις και εσύ; Σε ένα ανοιχτό χρώμα και να εντυπωσιάσεις κι εσύ. Με ένα φόρεμα ή με ένα τζιν και ένα ανοιχτό top.

Το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο μποτάκι γιατί τα σκούρα ανήκουν στον χειμώνα. Και να το συνδυάσεις έξυπνα με τα ρούχα σου. Ένα χρώμα σε μεταλιζέ, ένα λευκό, ή κόκκινο ταιριάζουν απόλυτα.