Φρενίτιδα με την λευκή φόρμα της Βάσως Λασκαρακη - Ότι πρέπει για γυμναστική στο σπίτι

Είναι απίστευτη! Μπορεί να φορεθεί και στην βόλτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα με την λευκή φόρμα της Βάσως Λασκαρακη - Ότι πρέπει για γυμναστική στο σπίτι

Η Βάσω Λασκαράκη έχουμε δει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι αγαπάει την μόδα και ακολουθεί τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς. Καθώς, μην ξεχνάμε πως έχει φίλη της την Αθηνά Οικονομάκου που με την εταιρία ρούχων της, τα γνωρίζει όλα. Σε μια ανάρτηση της, την είδαμε να φοράει μια απίστευτη λευκά φόρμα, η οποία τώρα που είσαι κλεισμένη στο σπίτι είναι ότι πρέπει για την γυμναστική σου. Προκαλεί φρενίτιδα.

Ωστόσο, με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις, μπορεί να φορεθεί και στη βόλτα σου για καφέ η περίπατο με τις φίλες, ακόμη και όταν πας ψώνια αν θέλεις να είσαι άνετη. Μάλιστα, είναι από αγαπημένη εταιρία ρούχων στο διαδίκτυο.

Η Βάσω Λασκαράκη, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά και στο σπίτι με την οικογένεια της, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της. Κυρίως την εμφάνιση της, θέλει κάθε ώρα και ημέρα να είναι λαμπερή και περιποιημένη. Μάλιστα, επιλέγει ρούχα που την κάνουν να νιώθει όμορφα, αλλά και να ταιριάζουν άψογα με την σιλουέτα της.

Επίσης, η Βάσω Λασκαράκη που σήμερα ζυγίζει μόλις 52 κιλά με ύψος 1,65 και νιώθει πολύ ωραία με το σώμα της αφού κατάφερε κόβοντας μαχαίρι 3 συγκεκριμένα πράγματα από την διατροφή της για αρχή να χάσει 3 κιλά και μετά να μείνει "παγωμένη" σε αυτά. Διατηρεί άψογα αναλογίες και αυτό φαίνεται.

Η λευκή φόρμα της Βάσως Λασκαράκη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της. Πόζαρε, φορώντας μια απίστευτη λευκή φόρμα που είναι η κατάλληλη για την γυμναστική σου τώρα που είσαι κλεισμένη στο σπίτι λόγω, της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ηθοποιός, επέλεξε να την συνδυάσει με ροζ αθλητικά.

Να πούμε πως η συγκεκριμένη λευκή φόρμα είναι από την διαδικτυακή εταιρία Juhda club που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη.