Ελένη Μενεγάκη: Έχει κολλήσει με αυτές τις γόβες - Τις έχει φορέσει στον ALPHA πάνω από 5 φορές

Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Έχει κολλήσει με αυτές τις γόβες - Τις έχει φορέσει στον ALPHA πάνω από 5 φορές

Η Ελένη Μενεγάκη έχει φάει κόλλημα αυτήν την περίοδο με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι λευκές γόβες και τις έχει βάλει στον ALPHA πάνω από 5 φορές αλλά δεν το είχε παρατηρήσει κανείς.

Εμείς, όμως, που το μάτι μας τα πιάνει όλα βρήκαμε τις πιο τοπ εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της, Ελένη, με αυτές τις λευκές γόβες αλλά και πόσο κοστίζουν και που μπορείτε να τις βρείτε.

Η αλήθεια είναι πως το λευκό είναι μια must have απόχρωση για την φετινή Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει ένα τέτοιο ζευγάρι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η Ελένη Μενεγάκη με τους παρακάτω συνδυασμούς μας δείχνει πως η λευκή γόβα φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

5 φορές που φόρεσε στον ALPHA λευκές γόβες η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη κόκκινο φόρεμα με λευκές γόβες

Ελένη Μενεγάκη εμμονή με λευκές γόβες

Ελένη Μενεγάκη φόρεσε 5 φορές τις ίδιες λευκές γόβες

Ελένη Μενεγάκη φόρεσε λευκές γόβες με τζιν

Ελένη Μενεγάκη με λευκές γόβες στον ALPHA

Βρήκαμε πόσο κοστίζουν οι λευκές γόβες της Ελένης Μενεγάκη - Μοναδική τιμή

Βρήκαμε πόσο κοστίζουν οι Sante γόβες της Ελένης Μενεγάκη και είναι σε μοναδική τιμή. Οικονομικές και Ανοιξιάτικες μπορείτε να τις πάρετε και εσείς και να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε φλοράλ φόρεμα που είναι η απόλυτη τάση. Η παρουσιάστρια ξέρει πως να ντύνεται και κάθε φορά κλέβει τις εντυπώσεις με τις επιλογές που κάνει στη ζωή της αλλά και στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα κομψή και με ωραίο στυλ. Η ίδια μας ενθουσιάζει διαρκώς μέσα από τις επιλογές που διαλέγει να φορέσει στην εκπομπή της αλλά και στις βόλτες της όταν βγαίνει έξω.

Πόσο κοστίζουν οι Sante γόβες της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και σίγουρα γνωρίζει πως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας αφήνει άφωνους με τις άψογες επιλογές της. Δείτε εδώ ωστόσο πόσο κοστίζει και το φόρεμα της

Όπως για παράδειγμα αυτό το φλοραλ φόρεμα που φόρεσε με λευκές γόβες που είναι μια top επιλογή. Κάνει τις εμφανίσεις σου πιο κομψές αλλά και πιο ωραίες χωρίς υπερβολές. Είναι μια τάση που μπορείς φορέθηκε τόσο τον χειμώνα, και θα φορεθεί και το καλοκαίρι αλλά και τώρα την Άνοιξη.

Εμείς βρήκαμε τις λευκές της γόβες που είναι εξαιρετικές. Λευκές στο χρώμα της Άνοιξης και μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και το καλοκαίρι. Οι γόβες της ανήκουν στην εταιρεία Sante και κοστίζουν μόλις 69 ευρώ.

Μια καλή ευκαιρία για να τις αγοράσεις και να ξεχωρίσεις και εσύ εκεί έξω με το στυλ σου. Οικονομικές και μοντέρνες.

Δείτε την εμφάνιση της:

Ελένη Μενεγάκη πόσο κοστίζουν οι λευκές της γόβες