Παρέδωσε μαθήματα στιλ η Λετίθια - Το ανδρόγυνο look που πρέπει να αντιγράψεις

Σικάτη όπως πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρέδωσε μαθήματα στιλ η Λετίθια - Το ανδρόγυνο look που πρέπει να αντιγράψεις

Η βασίλισσα Λετίθια κατάφερε για μία ακόμα φορά να εντυπωσιάσει όλον τον κόσμο με την υπέροχη εμφάνισή της και να παραδώσει μαθήματα στιλ με το ανδρόγυνο look που επέλεξε να φορέσει για μία τηλεδιάσκεψη μαζί με τον Φελίπε. Αυτή την εμφάνιση πρέπει σίγουρα να την αντιγράψεις.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καλοντυμένα πρόσωπα ανάμεσα στις βασιλικές οικογένειες, με τις εμφανίσεις της να ανταγωνίζονται πολλές φορές αυτές της Kate Middleto, που αποτελεί άλλωστε μία γκουρού του στιλ και της μόδας.

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι και έτσι η Λετίθια έχει επιλέξει μερικά τρομερά σύνολα προκειμένου να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της ακόμα και μέσα στο σαλόνι της. Μιας και λέμε για βασιλικό στιλ, ρίξτε μια ματιά στο νέο look στα μαλλιά της Kate Middleton.

Λετίθια και Φελίπε συνομίλησαν με επιχειρηματίες στον χώρο των μεταφορών και τηλεπικοινωνιών για τις εξελίξεις και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, με τη βασίλισσα να εμφανίζεται με ένα αυστηρό γκρι κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα snake print τοπάκι.

Το απλό μακιγιάζ σε γήινους τόνους και τα ίσια μαλλιά, ήρθαν να ολοκληρώσουν το look της Λετίθια η οποία από εμάς παίρνει σίγουρα 10/10.

Λετίθια ανδρόγυνο look

Λίγα λόγια για τη Λετίθια

Η Λετίθια Ορτίθ Ροκασολάνο (Letizia Ortiz Rocasolano, γενν. 15 Σεπτεμβρίου 1972) είναι βασίλισσα της Ισπανίας και σύζυγος του βασιλιά Φιλίππου ΣΤ΄, πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων.

Γεννήθηκε στο Οβιέδο, στις Αστούριες, στις 15 Σεπτεμβρίου 1972. Οι γονείς της είναι o Χεσούς Χοσέ Ορτίθ Άλβαρεθ, και η πρώην σύζυγος του Μαρία ντε λα Παλόμα Ροκασολάνο Ροδρίγκεθ. Έχει δύο μικρότερες αδερφές, την Τέλμα (1973- ) και την Έρικα (1975-2007) της οποίας ο θάνατος αναφέρεται από τον τύπο ως αποτέλεσμα της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Οι γονείς της χώρισαν το 1999.

Στις 22 Μαΐου 2004 παντρεύτηκε στην Μαδρίτη το τότε διάδοχο Φίλιππο πρίγκιπα των Αστουριών (γεν. 30 Ιανουαρίου 1968, Μαδρίτη). Απέκτησαν δυο κόρες: