The Vampire’s Wife: Το πράσινο φόρεμα της Kate Middleton - κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Vampire’s Wife: Το πράσινο φόρεμα της Kate Middleton - κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που έχει βάλει η Kate Middleton, είναι αυτό που ονομάζεται «The Vampire's Wife», και αποτελεί ένα πραγματικό κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας το οποίο πρώτη είχε φορέσει η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε γιορτάσει πριν από λίγο καιρό τη μέρα του Αγίου Πατρικίου, μαζί με τον σύζυγό της William, φορώντας ένα μοναδικό αστραφτερό πράσινο φόρεμα, ενώ βρισκόταν στην Ιραλνδία.

Μάλιστα, τις μέρες αυτές ο φακός τη «συνέλαβε» με ένα ποτήρι μπύρας στο χέρι και η εμφάνισή της αυτή συζητήθηκε αρκετά από τα βρετανικά μέσα, μιας και δεν αποτέλεσε μία εμφάνιση που συνηθίζεται από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Kate Middleton είναι η δεύτερη στη βασιλική οικογένεια που έχει την ευκαιρία να φορέσει αυτό το φόρεμα του γνωστού οίκου, μιας και η πρώτη ήταν η πριγκίπισσα Βεατρίκη, όταν έκανε την εμφάνισή της στον γάμο της γνωστής τραγουδίστριας Ellie Goulding τον Αύγουστο του 2019.

Αυτό είναι το πράσινο φόρεμα της Kate Middleton που είναι κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας

Kate Middleton φόρεμα

Ποιος είναι όμως αυτός ο σχεδιαστής που αγαπάει τόσο πολύ η βασιλική οικογένεια; Η σειρά «The Vampire's Wife», κομμάτι της οποίας αποτελεί και το συγκεκριμένο φόρεμα της Kate Middleton, ανήκει στην πραγματικότητα στην σχεδιάστρια Susie Cave, η οποία το κυκλοφόρησε το 2014.

Η Cave είναι παντρεμένη με τον πασίγνωστο τραγουδιστή Nick Cave και το όνομα της κολεξιόν αποτελεί μία έμπνευση από ένα από τα πρότζεκτ που είχε ξεκινήσει ο τραγουδιστής και αποφάσισε να αφήσει στην άκρη.

Όλα τα σχέδια της συγκεκριμένης κολεξιόν ωστόσο έχουν αγαπηθεί από τους celebrities και τη βασιλική οικογένεια στην Βρετανία και όχι άδικα αφού το ρομαντικό του στιλ και τα εξαιρετικά του υφάσματα, είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει.