Φαίη Σκορδά: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο και το παιχνιδιάρικο μπλουζάκι της «έκλεψε» τα βλέμματα

Στο βρήκαμε μόνο με 13,99 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο και το παιχνιδιάρικο μπλουζάκι της «έκλεψε» τα βλέμματα

Σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις της με τα παιδιά της, «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την Φαίη Σκορδά. Αυτό ωστόσο, που «έκλεψε» τα βλέμματα ήταν το παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό μπλουζάκι της με το απίστευτο σχέδιο που είχε στο μπροστινό μέρος.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περάσει με τα δυο της αγγελούδια. Ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι η κύρια προτεραιότητα της, ακόμη και τώρα που υπάρχει κάτι όμορφο στη ζωή της.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια επισκέφθηκε γνωστό κατάστημα με ποδήλατα στην περιοχή της Γλυφάδας με τα παιδιά της και τους συνάντησε ο φακός του YOU. Δεν είναι μυστικό πως παρότι μικροί σε ηλικία (8 και 6 ετών αντίστοιχα), οι γιοι της παρουσιάστριας ασχολούνται ενεργά με τα σπορ, με την παρότρυνση και την καθοδήγηση των γονιών τους που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, απαρατήρητη δεν πέρασε και η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Πρωινού επέλεξε να φορέσει ένα Athlete look, ενώ δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Μάλιστα, σου βρήκαμε τα καταστήματα στα οποία μπορείς να αγοράσεις και εσύ παρόμοια κομμάτια.

Αυτό είναι το παιχνιδιάρικο μπλουζάκι της Φαίης Σκορδά

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο παιχνιδιάρικο t-shirt - παρόμοιο μπορείς να βρεις στα Esprit με 13,99 €, από 19,99 € που ήταν η αρχική του τιμή - το οποίο συνδύασε με παντελόνι φόρμα από την γνωστή εταιρία ένδυσης - υπόδησης Judah Club αξίας 32,90 €.

Φαίη Σκορδά παιδιά

Πολλές φορές που ο φωτογραφικός μας φακός έχει απαθανατίσει την Φαίη Σκορδά έχει «μαγνητίσει» τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές. Όπως, όταν συνδύασε το «καυτό» κοντό σορτσάκι της με ένα απίστευτο λευκό φουτεράκι. Δείτε τις φωτογραφίες της εδώ και θα αντιγράψετε σίγουρα το look της.