Από 44 ευρώ μόνο 36 αυτό το μαύρο ολόσωμο μαγιό που φόρεσε η Φαίης Σκορδά

Ξέρουμε που θα το βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από 44 ευρώ μόνο 36 αυτό το μαύρο ολόσωμο μαγιό που φόρεσε η Φαίης Σκορδά

Είναι σίγουρο ότι βρίσκεσαι στην αναζήτηση του καλοκαιρινού μαγιού σου καθώς ο Αύγουστος πλησιάζει! Το Youweekly.gr σου βρήκε ένα συγκλονιστικό μαύρο ολόσωμο μαγιό που, μάλιστα, φόρεσε πρόσφατα και η Φαίη Σκορδά σε απίστευτη προσφορά! Από 44 ευρώ τώρα κοστίζει μόνο 36!

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία φαίνεται να ποζάρει με ένα συγκλονιστικό ολόσωμο μαγιό πάνω σε ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό σκάφος! Το Youweekly.gr βρήκε όλα τα στοιχεία για το συγκεκριμένο αυτό κομμάτι.

Αυτό είναι το μαύρο ολόσωμο μαγιό της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά μαγιό

Θα το βρεις εδώ:

  • Cut Out Rib Monokini
  • Ολόσωμο Rib
  • Διαθέτει Αφαιρούμενα Cups
  • Διαθέτει Φόδρα
  • 80% polyester – 20% elastane / Extra Life Lycra
  • Oil Resistance /UV Protection
  • Συνοδεύεται απο Υφασμάτινο Πουγκί
  • Made in Greece

Εκπτωτικά μαγιό 2020

Μπορείς να το παραγγείλεις απευθείας εδώ

Στα εκπτωτικά αυτή την περίοδο, επίσης, μπορείς να βρεις και το ολόσωμο πουά μαγιό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Με το πιο παιχνιδιάρικο μαγιό η Φαίη Σκορδά - Φάνηκαν οι κοιλιακοί της

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της με απίστευτα μπικίνι. Σε μια από τις αναρτήσεις της, είδαμε να φοράει το πιο παιχνιδιάρικο, στο οποίο φάνηκαν και οι κοιλιακοί της.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της εκπομπή της - δείτε εδώ βίντεο από ο εντυπωσιακό φινάλε - απολαμβάνει τα καθημερινά παιχνίδια με τα παιδιά της και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Ωστόσο, σαν λάτρης των social media καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες της που μαζεύουν χιλιάδες likes.

Όπως αυτή, που την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα μοναδικό παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο μαγιό. Της πήγαινε τέλεια, ενώ αποκάλυπτε και τους κοιλιακούς της.

Φαίη Σκορδά μαγιό