Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που κοστίζει 150 ευρώ

Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που κοστίζει 150 ευρώ

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο στιλ και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση! Δε θα κρύψουμε ωστόσο, ότι το ολόσωμο μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της, μας εντυπωσίασε! Είναι κομμάτι της νέας κολεξιόν του Project Soma και κοστίζει 150 ευρώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δημιουργήσει τις δικές της τάσεις στον χώρο της μόδας. Τόσο η συλλογή κοσμημάτων της, όσο και η συλλογή Project Soma που έχει δημιουργήσει με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, έχουν γίνει ανάρπαστες και ξεπουλάνε μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Χθες μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε πως ένα ρούχο από τη συλλογή της βρίσκεται σε έκπτωση. Δείτε εδώ ποιο!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τις φίλες της και όλες φοράνε μαγιό από το Project Soma. Αυτό που ξεχωρίζει ωστόσο, είναι το ολόσωμο που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι το Pinkberry και κοστίζει, όπως σας είπαμε, 150€. Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

«Έριξε» το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου με το φλοράλ μπικίνι της

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε για ακόμα μία φορά να "ρίξει" το Instagram με τη μοναδική φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία ποζάρει με το υπέροχο φλοράλ μπικίνι της στην παραλία. Στιλάτη όπως πάντα, η αγαπημένη ηθοποιός άναψε "φωτιές" με την εμφάνισή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, και να γυμνάζεται για να κρατάει τη σιλουέτα της.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει και ποια είναι η γυμναστική που επιλέγει να κάνε κάθε μέρα για να παραμένει σε φόρμα. Δείτε εδώ το πρόγραμμά της και ακολουθήστε τη συμβουλή της.

Αυτό είναι το φλοράλ ολόσωμο μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου

Με τη θερμοκρασία να έχει πιάσει "κόκκινο", η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δροσιστεί για λίγο, και για το λόγο αυτό, επέλεξε να πάει στην παραλία και να απολαύσει τον ήλιο.

Το μαγιό που επέλεξε να φορέσει είναι από τη νέα συλλογή του Project Soma και η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε, το ζηλέψαμε για τα καλά!