Έκανε την ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου

Ετοιμάσου να κάνεις τις αγορές σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, έκανε την ανακοίνωση που περίμεναν εδώ και καιρό όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι και οι πιστοί ακόλουθοι της συλλογής της γνωστής ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ένα πανέμορφο ρούχο από τη συλλογή της, Project Soma βρίσκεται σε έκπτωση και τώρα μπορείτε να το βρείτε 37 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή.

Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία μοναδική συλλογή ρούχων. Το Project Soma και η υπέροχη καλοκαιρινή συλλογή του, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και όχι άδικα αφού όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα.

Μάλιστα, πρόσφατα, είδαμε τη Βάσω Λασκαράκη να φοράει ένα εντυπωσιακό μπικίνι από το Project Soma. Δείτε το εδώ και θα σας "τρελάνει"!

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Το Abrosia Shirt, βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι μπορείς να το κάνεις δικό σου με 87,50, από 125€ που είναι η αρχική του τιμή. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Αθηνά Οικονομάκου εκπτώσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε πρόσφατα και ένα μαγιό από τη συλλογή του Project Soma

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε για ακόμα μία φορά να "ρίξει" το Instagram με τη μοναδική φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία ποζάρει με το υπέροχο φλοράλ μπικίνι της στην παραλία. Στιλάτη όπως πάντα, η αγαπημένη ηθοποιός άναψε "φωτιές" με την εμφάνισή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, και να γυμνάζεται για να κρατάει τη σιλουέτα της.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει και ποια είναι η γυμναστική που επιλέγει να κάνε κάθε μέρα για να παραμένει σε φόρμα. Δείτε εδώ το πρόγραμμά της και ακολουθήστε τη συμβουλή της.

Αυτό είναι το φλοράλ ολόσωμο μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου

Με τη θερμοκρασία να έχει πιάσει "κόκκινο", η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δροσιστεί για λίγο, και για το λόγο αυτό, επέλεξε να πάει στην παραλία και να απολαύσει τον ήλιο.

Το μαγιό που επέλεξε να φορέσει είναι από τη νέα συλλογή του Project Soma και η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε, το ζηλέψαμε για τα καλά!