Φαίη Μαυραγάνη: Με μίντι Massimo Dutti φόρεμα η παρουσιάστρια του OPEN

Παρέδωσε μαθήματα μόδας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Μαυραγάνη: Με μίντι Massimo Dutti φόρεμα η παρουσιάστρια του OPEN

Στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ για μαμάδες που παρουσιάζει η Ζωή Κρονάκη βρέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη - η παρουσιάστρια του Open - και ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο Massimo Dutti φόρεμα της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, επέλεξε ένα μίντι φόρεμα που μπορεί κάθε γυναίκα να φορέσει στο γραφείο, αλλά και σε μια πιο επίσημη έξοδο της.

Έχει μακριά μανίκια, γραμμή εβαζέ και κλασσικό λευκό γιακά που καταλήγει σε μύτη. Κλείνει με κουμπιά μπροστά που καλύπτονται από πατιλέτα, έχει πλαϊνά σκισίματα στο κάτω μέρος και μανσέτα με κουμπί.

Η δημοσιογράφος συνδύασε το φόρεμα της με μπεζ κλειστές γόβες. Κάνε δική σου την πιο θηλυκή φούστα από τα Massimo Dutti.

Αυτό είναι το Massimo Dutti φόρεμα που επέλεγε η παρουσιάστρια του OPEN, Φαίη Μαυραγάνη

Φαίη Μαυραγάνη: Το σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον Νίκο Μάνεση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Μαυραγάνη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύζυγο, Νίκο Μάνεση από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι σπάνια επιλέγει να μοιράζεται κοινά στιγμιότυπα στο διαδίκτυο και έτσι κάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ αγαπημένοι και προσπαθούν να αξιοποιήσουν και με το παραπάνω τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

Έτσι, η Φαίη Μαυραγάνη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.

Πρόσφατα, η Φαίη Μαυραγάνη είχε μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που είχε δεχθεί. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.