Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο τέλεια μαύρα μποτάκια του Φθινοπώρου

Θα τα λατρέψεις και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο τέλεια μαύρα μποτάκια του Φθινοπώρου

Η Βίκυ Καγιά μας πρότεινε τα πιο τέλεια μποτάκια του Φθινοπώρου σε μαύρο χρώμα. Με το που θα τα δεις θα τα λατρέψεις, ενώ σίγουρα δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

Τα μποτάκια φέτος το Φθινόπωρο, αλλά και τον Χειμώνα, έχουν την τιμητική τους. Σε διάφορα σχέδια, στιλ, αλλά και χρώματα, θα τα δούμε να κυκλοφορούν παντού.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, η οποία αγαπάει την μόδα, φόρεσε τα πιο hot, που μπορείς να φορέσεις ακόμη και με φούστα ή φορεματάκι.

Πρόκειται για το μαύρο lace up ψηλοτάκουνο μποτάκι, το οποίο θα βρεις στη νέα συλλογή των Migato και κοστίζει 79 €. Βρες το εδώ.

Να σημειώσουμε πως, τον αισθητικό της επισκέφθηκε η Βίκυ Καγιά, λίγες ημέρες πριν την ημέρα πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του GNTM. Μας αποκάλυψε το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα.

Χαμός με τα μποτάκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά - Τα πουλάνε στα 40 ευρώ

Έχει προκληθεί ο απόλυτος χαμός με την Βίκυ Καγιά και τα μποτάκια που φόρεσε αφού πλέον τα πουλάνε στα 40 ευρώ! Ίσα που το προλαβαίνεις με αυτή τη τιμή μιας και έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Ξέρουμε όμως που θα τα βρεις....

Η fashionista Βίκυ, έκανε ανατρεπτική εμφάνιση και πέταξε τα τακούνια. Αντί για αυτά, φόρεσε μποτάκια σε φλατ γραμμή και με μαύρο χρώμα. Η λεπτομέρεια βέβαια, που έκανε την διαφορά ήταν τα κορδόνια της, τα οπαία ήταν σε φλούο χρώμα.

Εμείς, τα εντοπίσαμε στα Migato και με σούπερ έκπτωση από τα 75, στα 40 ευρώ! Αν κι εσύ αγαπάς την άνεση αλλά θέλεις να είσαι και στιλάτη, κάν΄το όπως η παρουσιάστρια του GNTM και δεν θα χάσεις! Βέβαια, αν είσαι κορίτσι του ψηλοτάκουνου, η Βίκυ έχει φορέσει πρόσφατα σούπερ γόβες με μόλις 29 ευρώ...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: