Βίντεο της Βίκυς Καγιά από τον αισθητικό - Τι έκανε στο πρόσωπο πριν την πρεμιέρα του GNTM;

Ντοκουμέντα στη δημοσιότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο της Βίκυς Καγιά από τον αισθητικό - Τι έκανε στο πρόσωπο πριν την πρεμιέρα του GNTM;

Τον αισθητικό της επισκέφθηκε η Βίκυ Καγιά, λίγες ημέρες πριν την ημέρα πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του GNTM. Τι πείραξε στο πρόσωπο της η παρουσιάστρια - μοντέλο;

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της, ενώ έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ενώ, δεν έχει καμία καμία πλαστική επέμβαση.

Βέβαια, προσέχει καθημερινά τον εαυτό της και εκτός από καθημερινέ κρέμες που χρησιμοποιεί, κάνει και διάφορες θεραπείας για λαμπερό και καθαρό πρόσωπο.

Βίκυ Καγιά πλαστική

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα μέσα από την αισθητικό της.

Έχετε δει σε πολύ κοντινό το πρόσωπο της; Θα πάθετε πλάκα με την πόζα της στην παραλία χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Βίντεο ντοκουμέντο της Βίκυς Καγιά από το GNTM 3

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο ντοκουμέντο από το πλατό του GNTM 3 και από τα γυρίσματα. Η παρουσιάστρια κάθεται στην καρέκλα της και είναι έτοιμη να δει τις φωτογραφίες των παικτών!

Σε λίγο καιρό το ανανεωμένο ριάλιτι μοντέλων πρόκειται να κάνει και πάλι πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star και όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι! Η Βίκυ Καγιά από τη μεριά της, δεν σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τα γυρίσματα!

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο της Βίκυς Καγιά από τα γυρίσματα του GNTM 3

Στο βίντεο που ανέβασε σε ένα insta story της, φαίνεται να κάθεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής και να τη βάφουν προκειμένου να ξεκινήσει το γύρισμα.

Χθες βέβαια, η Βίκυ Καγιά ανέβασε σε insta story μία φωτογραφία στην οποία έχει καστανά μαλλιά. Δείτε τη εδώ και δε θα το πιστεύετε!