Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα μποτάκια που έχουν γίνει ανάρπαστα - Τα καλύτερα του Χειμώνα

Αυτή είναι η τιμή τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα μποτάκια που έχουν γίνει ανάρπαστα - Τα καλύτερα του Χειμώνα

Τα καλύτερα παπούτσια του χειμώνα φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για τα μποτάκια - αρβυλάκια, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα. Πολλές fashion influencers έχουν δει να τα φοράνε παντού. Ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τα αβυρλάκια σε όλα τα χρώματα αλλά και ύψη - όσον αφορά τον πάτο - κοσμούν πολλές βιτρίνες καταστημάτων με την είσοδο του Φθινοπώρου.

Βέβαια, τα λευκά αρβυλάκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά είναι εννοείται από την αγαπημένη αλυσίδα των Migato! Μπορείτε να τα βρείτε και εσείς τόσο στη διαδικτυακή τους σελίδα - εδώ - ή στα καταστήματα.

Η λεπτομέρεια μάλιστα που έχουν στα πλάγια είναι αυτή που κάνουν το συγκεκριμένο μποτάκι ακόμη πιο εντυπωισιακό. Εκτός από τζιν μπορείς να το φορέσεις και με φούστα, αλλά και φόρεμα.

Εσύ θα ακολουθήσεις αυτή την τάση της μόδας;

Να σημειώσουμε πως και αυτά τα παπούτσια από υα Migato που φόρεσε ξεπουλάνε σαν τρελά!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο τέλεια μαύρα μποτάκια του Φθινοπώρου

Η Βίκυ Καγιά μας πρότεινε τα πιο τέλεια μποτάκια του Φθινοπώρου σε μαύρο χρώμα. Με το που θα τα δεις θα τα λατρέψεις, ενώ σίγουρα δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

Τα μποτάκια φέτος το Φθινόπωρο, αλλά και τον Χειμώνα, έχουν την τιμητική τους. Σε διάφορα σχέδια, στιλ, αλλά και χρώματα, θα τα δούμε να κυκλοφορούν παντού.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, η οποία αγαπάει την μόδα, φόρεσε τα πιο hot, που μπορείς να φορέσεις ακόμη και με φούστα ή φορεματάκι.

Πρόκειται για το μαύρο lace up ψηλοτάκουνο μποτάκι, το οποίο θα βρεις στη νέα συλλογή των Migato και κοστίζει 79 €. Βρες το εδώ.

Να σημειώσουμε πως, τον αισθητικό της επισκέφθηκε η Βίκυ Καγιά, λίγες ημέρες πριν την ημέρα πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του GNTM. Μας αποκάλυψε το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα.