Ζέτα Μακρυπούλια: Έμοιαζε με αρχαία θεά στο πλατό του Ρουκ Ζουκ - Η εμφάνιση που έκανε "χαμό"

Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Έμοιαζε με αρχαία θεά στο πλατό του Ρουκ Ζουκ - Η εμφάνιση που έκανε

Με αρχαία θεά έμοιαζε η Ζέτα Μακρυπούλια σε ένα από τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ. Η εμφάνιση της για ακόμη μια φορά έκανε χαμό από τα δεκάδες θετικά σχόλια που δέχτηκε.

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, με ρούχα που κολακεύουν το σώμα της, ενώ ταιριάζουν άψογα με τα χρώματα της.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, φόρεσε ένα εντυπωσιακό σύνολο. Πρόκειται για ένα σετ φούστας μπλούζας σε αέρινο στιλ, το οποίο συνδύασε με λεπτά ψηλά πέδιλα του ίδιους χρώματος.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακές πλεξούδες στα μαλλιά της και χρυσά κοσμήματα. Συγκεκριμένα, σκουλαρίκια.

Το σύνολο της μπορείς να βρ4ις και εσύ στο κατάστημα Elena Makri Mykonos!

Χαμό η εμφάνιση της προκάλεσε και στον πλατό της εκπομπής The 2 night show, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Έφερε πολλά σχολιά, αφού όλοι κοίταζαν τα εντυπωσιακά και καλλίγραμμα πόδια της. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό με το που ρην δείτε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε σετ φούστα - μπλούζα στο πλατό του Ρουκ Ζουκ που ξεπούλησε αμέσως

Ένα σετ φούστα - μπλούζα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, ξεπούλησε σαν αμέσως από το κατάστημα.

Πρόκειται για ένα τοπάκι τύπου πουκάμισο σε λευκό χρώμα με σχέδια κόκκινα, με την φούστα να είναι ακριβώς στο ίδιο χρώμα αλλά και στιλ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σίγουρα ξέρει πολύ καλά πως να κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν επάνω της, αφού το συνολάκι που επέλεξε της ταίριαζε απίστευτα. Το συνδύασε με ροζ γόβες με κορδόνια!

Μπορείς να το βρεις στο serendipityshops.com, ωστόσο έχει... εξαντληθεί!

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει πανικό στο κανάλι με ένα απίστευτο φόρεμα που φορούσε, το οποίο είναι στο πιο εκκεντρικό χρώμα! Δες όλη την εμφάνιση της που τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις εδώ.