Μαρία Ηλιάκη: Τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής ακόμη και στα ψώνια - Υπέροχο total white σύνολο

Ξέρει να εντυπωσιάζει!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής ακόμη και στα ψώνια - Υπέροχο total white σύνολο

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει τρελά ερωτευμένη εδώ και καιρό με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη για αυτό και η απόσταση Ελλάδα-Ελβετία έχει μηδενιστεί για το αγαπημένο ζευγάρι. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στην Αθήνα και συγκεκριμένα για ψώνια σε εμπορικό των βορείων προαστίων.

Επέλεξε για την έξοδό της ένα total white σύνολο. Δηλαδή, φόρεμα, sneakers και τσάντα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μαρία Ηλιάκη ψώνια

Μαρία Ηλιάκη σε εμπορικό κέντρο

Όσον αφορά τον αγαπημένο της, η ίδια δήλωσε:

“Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε” είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξή της. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει”.

Βγήκε το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού που έκανε η Μαρία Ηλιάκη!

Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Δημοσίευσε φωτογραφία από το 1997

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της προσωπικής της και επαγγελματικής της ζωής. Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την δεκαετία του 90!

Το 1997 λοιπόν η Μαρία ταξίδεψε μόνη της για πρώτη φορά στο εξωτερικό και μάλιστα για να παρακολουθήσει την συναυλία του Michael Jackson στο Μόναχο! Όπως μας είπε, είχε κερδίσει τη εισιτήρια σε ένας διαγωνισμό και δεν πίστευε ότι ζούσε κάτι τέτοιο!

“Μα δείτε τι ξέθαψα...1997...Μόναχο...είχα κερδίσει σε έναν διαγωνισμό - τυχερή από μικρή - ενός περιοδικού και παρακολούθησα το History Tour του Michael Jackson...πρώτη φορά στο εξωτερικό χωρίς γονείς...σε ένα τέτοιο γεγονός!Φανταστειτε την κατάσταση μου...απο τον πανικό και τον ενθουσιασμό μου ... έβγαλα μόνο 2-3 φωτογραφίες” έγραψε η Μαρία Ηλιάκη! Δείτε επίσης τις τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της.

Μαρία Ηλιάκη στην εφηβείαΜαρία Ηλιάκη φωτογραφία από την εφηβεία