Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών - Δικά σου με 75 ευρώ

Ταιριάζουν με όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών - Δικά σου με 75 ευρώ

Τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών φόρεσε η Βίκυ Καγιά, τα οποία σίγουρα θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα. Σου βρήκαμε που θα τα βρεις και κοστίζουν μόνο 75 €.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, λατρεύει τα παπούτσια, αφού είναι αυτά που ολοκληρώνουν ένα σύνολο και του δίνουν άλλον αέρα στιλιστικά. Η ίδια επιλέγει στιλ που της πηγαίνουν και της δείχνουν τέλεια τα πόδια της.

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο ζευγάρι μποτάκια από την εταιρία Migato, της οποία είναι και brand ambassador.

Πρόκειται για τα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, με print. Κοστίζουν 75 € και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου.

Βίκυ Καγιά Migato μποτάκια

Επίσης, η Βίκυ Καγιά προκάλεσε φρενίτιδα με το δερμάτινο παντελόνι της. Βες παρόμοιο στα Stradivarius και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα μποτάκια που έχουν γίνει ανάρπαστα - Τα καλύτερα του Χειμώνα

Τα καλύτερα παπούτσια του χειμώνα φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για τα μποτάκια - αρβυλάκια, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα. Πολλές fashion influencers έχουν δει να τα φοράνε παντού. Ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τα αβυρλάκια σε όλα τα χρώματα αλλά και ύψη - όσον αφορά τον πάτο - κοσμούν πολλές βιτρίνες καταστημάτων με την είσοδο του Φθινοπώρου.

Βέβαια, τα λευκά αρβυλάκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά είναι εννοείται από την αγαπημένη αλυσίδα των Migato! Μπορείτε να τα βρείτε και εσείς τόσο στη διαδικτυακή τους σελίδα - εδώ - ή στα καταστήματα.

Η λεπτομέρεια μάλιστα που έχουν στα πλάγια είναι αυτή που κάνουν το συγκεκριμένο μποτάκι ακόμη πιο εντυπωισιακό. Εκτός από τζιν μπορείς να το φορέσεις και με φούστα, αλλά και φόρεμα.

Εσύ θα ακολουθήσεις αυτή την τάση της μόδας;

Να σημειώσουμε πως και αυτά τα παπούτσια από υα Migato που φόρεσε ξεπουλάνε σαν τρελά!