Σούσουρο στο διαδίκτυο με τη φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου - Κοστίζει 120 ευρώ

Τη φοράς χειμώνα - καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σούσουρο στο διαδίκτυο με τη φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου - Κοστίζει 120 ευρώ

Κανονικό σούσουρο έχει επικρατήσει εδώ και μερικές μέρες στο διαδίκτυο με τη φούστα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου. Πρόκειται για ακόμα ένα μοναδικό κομμάτι από τη συλλογή της, Project Soma, και κοστίζει 120 ευρώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πως έχει μεγάλη αδυναμία σε όλα τα ρούχα της συλλογής της και έτσι σε κάθε της εμφάνιση φοράει σύνολα από το Project Soma, τα οποία καταφέρνουν πάντα να τραβήξουν τα βλέμματα.

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε μία μίνι φούστα και όωπς μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή.

Αυτή είναι η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου που κοστίζει 120 ευρώ

Η Project SOMA Honey nut skirt κατασκευάζεται από 100% οικολογικό δέρμα με επένδυση μεταξένιας φόδρας. Κρουαζέ σχέδιο σε κοντό μήκος και ενσωματωμένη ζώνη

Όπως σου είπαμε, η φούστα αυτή κοστίζει 120€ και μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ. Πρόσεχε όμως γιατί είναι limited edition και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί. Δείτε εδώ και μία πανάκριβη τσάντα που κράτησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ANTI-QUARANTINE VIBES ???????????????? ______________________________________ #lockdown #season2 #keepgoing #keepcalm #betterdaysarecoming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

Με ροζ ολόσωμη φόρμα από την Αθηνά Οικονομάκου η Ράνια Θρασκιά - Κοστίζει 250 ευρώ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ράνια Θρασκιά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει φορώντας μία υπέροχη ροζ ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία μάλιστα κοστίζει 250 ευρώ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια celebrity επιλέγει να φορέσει ένα από τα ρούχα της αγαπημένης ηθοποιού. Η συλλογή Project Soma άλλωστε έχει τα πιο μοναδικά prints και σχέδια που καταφέρνουν να κολακέψουν την κάθε γυναίκα.

Αυτή είναι η ροζ ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου που φόρεσε η Ράνια Θρασκιά και κοστίζει 250 ευρώ

Το Project SOMA Rosedust overall κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, τυπωμένο τζιν ύφασμα. Εντυπωσιακά φαρδιά μανίκια και ραφές με χρωματική αντίθεση συνδυάζονται και δημιουργούν ένα άνετο, ρομαντικό outfit. Δείτε εδώ και μία υπέροχη φούστα που έβαλε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ράνια Θρασκιά ολόσωμη φόρμα Οικονομάκου

Μπορείς αν θέλεις να κάνεις κι εσύ δική σου αυτή την ολόσωμη φόρμα, εδώ! Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί πρόκειται για ένα limited edition κομμάτι που σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί.