Ζέτα Μακρυπούλια: Είπε "ναι" στο λευκό παντελόνι και το Χειμώνα - Βρες παρόμοιο στα Bershka με 23 ευρώ

Και το φόρεσε με τον πιο girly και σικάτο τρόπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Είπε

Και το χειμώνα η Ζέτα Μακρυπούλια είπε "ναι" στο λευκό παντελόνι, παρόλο που πολλές γυναίκες φοβούνται να το φορέσουν, καθώς θεωρούν πως είναι πολύ καλοκαιρινό. Εμείς ωστόσο, αν θέλεις να το δοκιμάσεις, σου βρήκαμε παρόμοιο σαν αυτό της παρουσιάστριας με 23€ στα Bershka.

Έχοντας συνδυάσει το λευκό παντελόνι της σε φαρδιά γραμμή, με ένα ροζ πουκάμισο και χοντροκομμένα sneakers - τα οποία είναι και φέτος πολύ στη μόδα - δημιούργησε ένα πολύ girly και σικάτο look.

Όσον αφορά ωστόσο, τα επαγγελματικά της Ζέτας Μακρυπούλια, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις. Στην δημοσιότητα η απόφαση του ΑΝΤ1.

Αυτό είναι το παντελόνι των Bershka που είναι παρόμοιο με αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια

Εμείς λοιπόν σου βρήκαμε παρόμοιο παντελόνι σαν αυτό που φόρεσε στο πλατό του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, αφού κοστίζει μόνο 22,99€.

Πρόκειται για το Wide Leg παντελόνι και βγαίνει σε ακόμη δυο χρώματα. Σε ροζ και μαύρο!

Παντελόνι Wide Leg - 22.99 €

Ζέτα Μακρυπούλια λευκό παντελόνι bershka

Ζέτα Μακρυπούλια: Φρενίτιδα στον ΑΝΤ1 με το τζιν παντελόνι της - Βρες παρόμοιο στα Bershka

Φρενίτιδα προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που επέλεξε να φορέσει στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα, σου βρήκαμε παρόμοιο στη συλλογή των καταστημάτων, Bershka.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει τόσο στα χρώματα, όσο και στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, αφού διατηρεί όπως θα δείτε σε φωτογραφία της με μαγιό αναλογίες μοντέλου.

Πολλές φορές στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Ζέτα Μακρυπούλια, αγαπάει την μόδα και φοράει τις νέες τάσεις με τον πιο τέλειο τρόπο, δίνοντας έτσι στιλιστικά tips.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για το Ρουκ Ζουκ, είδαμε να φοράει ένα απίστευτο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ τοπάκι και ροζ με κορδόνια μυτερές γόβες. Δημιούργησε την πιο hot νεανική εμφάνιση!

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει πανικό στο κανάλι με ένα απίστευτο φόρεμα που φορούσε, το οποίο είναι στο πιο εκκεντρικό χρώμα! Δες όλη την εμφάνιση της που τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις εδώ.

Παρόμοιο τζιν παντελόνι σαν της Ζέτας Μακρυπούλια θα βρεις στα Bershka

Κάνοντας μια γύρα στις αγαπημένες αλυσίδες ένδυσης, σου βρήκαμε ένα παρόμοιο τζιν σαν αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια, στη νέα συλλογή των Bershka. Το οποίο μάλιστα, είναι και πολύ οικονομικό.

Πρόκειται για το τζιν ballon fit, το οποίο βγαίνει σε δυο χρώματα. Σε μπλε και μπλε ξεπλυμένο. Έχει την ίδια εφαρμογή σαν αυτό της παρουσιάστριας του Ρουκ Ζουκ, ενώ είναι και ψηλόμεσο. Επίσης, στα Bershka θα βρεις και ένα καταπληκτικό μαύρο μποτάκι που ταιριάζει τέλεια με το τζιν.

Κοστίζει 25,99 € και μπορείς να το βρεις εδώ.

Bershka τζιν παντελόνι Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ