Σούσουρο με την συγκεκριμένη φωτογραφία της Kate Middleton - Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Παρατηρήστε την καλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με την συγκεκριμένη φωτογραφία της Kate Middleton - Έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Φήμες αναφέρουν πως στο παλάτι επικρατεί σούσουρο μετά από την τελευταία εμφάνιση της Kate Middleton! Η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε έξαλλη μαζί της γιατί... τόλμησε να την αντιγράψει φορώντας - εννοείται - το σήμα κατατεθέν της που δεν είναι άλλο από τα σκουλαρίκια που θα δείτε παρακάτω.

Η Kate Middleton, δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε στη λειτουργία για το Remembrance Day στο Λονδίνο, στις 8 Νοεμβρίου, όπου οι Βρεττανοί τιμούν κάθε χρόνο τους πολεμιστές που έχασαν τη ζωή τους στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ίδια επέλεξε να εμφανιστεί με ένα παλτό σε navy απόχρωση του οίκου Alexander McQueen, του οποίου οι επιβλητικοί ώμοι που ήταν διακοσμημένοι με κρόσσια έκαναν την εμφάνισή της Kate άκρως εντυπωσιακή. Το συνδύασε με ένα καπέλο Philip Treacy και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια, τα οποία ανήκουν...ή μάλλον ανήκαν στη βασίλισσα Ελισάβετ Β.

Το signature κόσμημα της βασίλισσας είναι χωρίς αμφιβολία τα μικρά, διακριτικά σκουλαρίκια που επιλέγει να φορέσει με τα περισσότερα σύνολά της.

Δείτε εδώ κι ένα τσαντάκι της Kate που συζητήθηκε αρκετά! Έδωσε για να το πάρει 1,760 ευρώ!

Βασίλισσα Ελισάβετ

Την έχουμε δει πολλές φορές να φοράει τέτοιου είδους σκουλαρίκια... ωστόσο, έχει πολύ καιρό να φωτογραφηθεί με το συγκεκριμένο ζευγάρι που φορούσε η Κate πριν από λίγες μέρες, πιο συγκεκριμένα... τα φόρεσε σε έναν βασιλικό περίπατο το 1977.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Cambridge φόρεσε κοσμήματα της βασίλισσας, εφόσον το 2019 φωτογραφήθηκε για ακόμα μια φορά, φορώντας τα ίδια μαργαριταρένια σκουλαρίκια στις 9 Νοεμβρίου, στο Royal British Legion Festival of Remembrance στο Royal Albert Hall.

Τα πάνω κάτω στο Buckingham - Η απόφαση της Kate Middleton που θα ταράξει τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν τις επόμενες μέρες στο Buckingham, μόλις γίνει γνωστή η απόφαση που έχει πάρει η Kate Middleton. Ενώ οι σχέσεις της με την Βασίλισσα Ελισάβετ είναι άριστες, η ανακοίνωση που πρόκειται να της κάνει, είναι σίγουρο πως θα την ταράξει.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα έκανε τα πάντα για να πάρουν τα παιδιά της την πιο σωστή ανατροφή. Παράλληλα ωστόσο είναι και μία πολύ σύγχρονη γυναίκα που θέλει να αφήσει πίσω της τις αναχρονιστικές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας.

Όσον αφορά την οικογένειά της φαίνεται ότι δεν φοβάται να σπάσει και κάποιες παραδόσεις οι οποίες ίσχυαν για πολλά χρόνια έτσι ώστε τα παιδιά της να έχουν όσο γίνεται καλύτερη ζωή. Να σημειώσουμε πως η Kate Middleton δε θέλει να κρατήσει και μία άλλη παράδοση της βασιλικής οικογένειας. Δείτε εδώ ποια.

Αυτή είναι η απόφαση που θα πάρει η Kate Middleton και θα φέρει τα πάνω κάτω στο Buckingham

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η royal biographer, Ingrid Seward σε ισπανικό περιοδικό μπορεί να δούμε την εκπαίδευση των μικρών George, Charlotte και Louis να αλλάζει και να μην ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.

Οι royals συνηθίζουν να πηγαίνουν εσωτερικά σε σχολεία όπως και ο πρίγκιπας William ο οποίος φοίτησε στο κολέγιο Ludgrove του Wokingham και αργότερα στο Eton.

Συγκεκριμένα η Ingrid Seward δήλωσε ότι «Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους γαλαζοαίματους να σπάνε κάθε είδους κανόνες αυτές τις μέρες, οπότε δεν θα ήταν μεγάλο σοκ το να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Πιστεύω ότι οι Kate και William θα αποφασίσουν με γνώμονα αν είναι χαρούμενα τα παιδιά τους στο σχολείο τους. Οι δύο τους είναι σύγχρονοι γονείς και θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους όλες τις παραμέτρους.

Ο ίδιος ο William, έχοντας βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά την παιδική του ηλικία, παίρνει πολύ στα σοβαρά υπόψη της ψυχική υγεία των παιδιών του. Η Kate, από την άλλη, ίσως νιώθει καλύτερα αν ο George, επειδή είναι και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρισκόταν εσώκλειστος στο σχολείο, όπου θα έχει περισσότερη ελευθερία και προστασία από διάφορους εξωτερικούς κινδύνους».

Kate Middleton παιδιά