Το BSB ζακετάκι της Φαίης Σκορδά έχει πλέξη pointelle και ξεπουλάει σαν «τρελό»

Ότι πιο cozy και γλυκό για να το φορέσεις το χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το BSB ζακετάκι της Φαίης Σκορδά έχει πλέξη pointelle και ξεπουλάει σαν «τρελό»

Η Φαίη Σκορδά, για ακόμη μια ημέρα έδωσε την ψήφο της στην αγαπημένη αλυσίδα των BSB και επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο ζακετάκι που είναι μια από τις hot τάσεις της μόδας.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα η παρουσιάστρια, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής Πρωινό, με ένα σύνολο από την εταιρεία BSB που αποτελείται από μια πλεκτή ζακέτα που φόρεσε ως μπλουζάκι και ένα μαύρο δερμάτινο σορτς που το μπροστινό του μέρος θυμίζει φούστα.

Το look της έφερε της Ειρήνης Βάσσου και ολοκληρώθηκε με διχτυωτό καλσόν, από τον οίκο Gucci και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Φαίη Σκορδά περπάτησε στον ΑΝΤ1 και με το πιο άνετο τζιν παντελόνι των BSB.

Αυτό είναι το ζακετάκι της Φαίης Σκορδά από τα BSB με την πλέξη pointelle

ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΠΛΕΞΗ POINTELLE - 59,90€

Φαίη Σκορδά ζακετάκι BSB

Ξεπουλάει σαν τρελό το λευκό παντελόνι της Φαίης Σκορδά - Χαμός στα BSB

Σαν τρελό ξεπουλάει από τα BSB, ένα λευκό παντελόνι που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά σε μια από τις εκπομπές του Πρωινού. Κάνει "χαμό" και θα γίνει το αγαπημένο σου για τις επίσημες εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια επιλέγει συχνά να φορέσει κομμάτια από την συγκεκριμένη αλυσίδα ένδυσης υπόδησης, η οποία είναι η αγαπημένη της. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μεσάτο κοντό σακάκι με τονισμένους ώμους -βάτες, διακοσμητικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ένα ασορτί ψηλόμεσο παντελόνι σε κλασική γραμμή και ένα τοπ.

Το σύνολο της, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα vinyl πέδιλα, Dukas με μεταλλικό τακούνι με το logos του σχεδιαστή. Βρε το παντελόνι εδώ. κοστίζει 84,90 €. Δες πόσο κοστίζει και το σακάκι της.