Φαίη Σκορδά: Βγήκε με τον Νίκο Ηλιόπουλο αλλά όλοι κοιτούσαν στα πόδια της - Τι συνέβη;

Φόρεσε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις της μόδας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Βγήκε με τον Νίκο Ηλιόπουλο αλλά όλοι κοιτούσαν στα πόδια της - Τι συνέβη;

Μαζί με τον Νίκο Ηλιόπουλο «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι την Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, στις φωτογραφίες πολλές κυρίες που αγαπούν την μόδα, θα κοιτάξουν σίγουρα τα πόδια της και αυτό γιατί επέλεξε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις.

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί σπάνιες δημόσια εμφανίσεις με το σύντροφό της, αφού θέλει να κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα σχόλια, για να την προστατεύσει.

Σε μια από αυτές ωστόσο τις σπάνιες εμφανίσεις, έκανε μια στιλιστική επιλογή που συζητήθηκε. Η Φαίη Σκορδά στη βόλτα τους στην Γλυφάδα, φόρεσε ένα σκούρο χαμηλόμεσο τζιν, στυλ που έρχεται από τη δεκαετία του 2000 και τότε ήταν κύρια τάση, όπως είναι πλέον τα ψηλόμεσα.

Η παρουσιάστρια μας έδειξε έναν τρόπο με τον οποίο μπορεί να φορεθεί σωστά, χωρίς να φαίνεται άσχημο!

Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος

Πριν μερικές ημέρες επίσης, ρομαντικό δείπνο είχαν Σκορδά και Ηλιόπουλος. Οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Πρώτα φανερά Χριστούγεννα για Σκορδά - Ηλιόπουλο! Φωτογραφίες από το δέντρο υπερπαραγωγή

Μετά από ένα χρόνο κρυφής σχέσης η Φαίης Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι έτοιμοι να περάσουν στα φανερά αυτά τα Χριστούγεννα αν και η καραντίνα μπορεί να μπει λίγο εμπόδιο γιατί περιορίζει τις μετακινήσεις! Ωστόσο, επειδή αυτή η αγαπημένη εποχή πλησιάζει το βράδυ της Τρίτης η Φαίη στόλισε το δέντρο με τους γιους της!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε φωτογραφίες από το ευχάριστο αυτό γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και επιβάλλεται να τις δείτε παρακάτω...

Φωτογραφίες από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Σκορδά χριστούγεννα

Σκορδά σχέση Ηλιόπουλος

Να υπενθυμίσουμε πως παρά το lockdown η Φαίη συνεχίζει κανονικά το Πρωινό και εχθές μάλιστα συγκινήθηκε στον αέρα κάνοντας μια αποκάλυψη για μια πολύ δική της στιγμή.