Ρομαντικό δείπνο για Σκορδά και Ηλιόπουλο - Φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Μόνο για τους δυο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρομαντικό δείπνο για Σκορδά και Ηλιόπουλο - Φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος αποφάσισαν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη μέρα της καραντίνας και έτσι απόλαυσαν μαζί ένα ρομαντικό δείπνο. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μάλιστα και μερικές φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει την καλύτερη φάση της σχέσης του και έτσι προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του σε κοινές δραστηριότητες αν και αντικειμενικά, το δεύτερο lockdown έχει δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα.

Οι δυο τους δεν μένουν ακόμα μαζί, ωστόσο η συγκατοίκηση είναι κοντά - δείτε εδώ. Ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει μετακομίσει από τα Βόρεια Προάστια, σε ένα σπίτι στα Νότια προκειμένου να είναι κοντά στην καλή του και να περάσουν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι της Φαίης Σκορδά όπου απόλαυσε το ρομαντικό δείπνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος
Φαίη Σκορδά καραντίνα
Φαίη Σκορδά σπίτι

Χαμός στο σπίτι της Φαίης Σκορδά μετά την Κυριακάτικη έξοδό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Το απόγευμα της Κυριακής η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος δείπνησαν στο μαγαζί του Βασίλη Καλλίδη, αγαπημένου σεφ της παρουσιάστριας! Από το μαγαζί έφυγαν παίρνοντας μια κολοκύθα την οποία αξιοποίησαν συγκλονιστικά οι γιοι της το ίδιο βράδυ στο σπίτι.

Όλοι μαζί, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής γιόρτασαν το Halloween στο σπίτι της Φαίης Σκορδά φτιάχνοντας κατασκευές. Η ίδια η Φαίη δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και φαινόταν να επικρατεί πραγματικά ένας χαμός!

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από την Κυριακή της

Σκορδά φαγητό

Σκορδά έξοδος με Νίκο Ηλιόπουλο

Σκορδά Βασίλης Καλλίδης

Σκορδά γιοί

Σκορδά Halloween

Σκορδά γιορτή

Νίκος Ηλιόπουλος: Η νέα απίστευτη ανάρτηση του συντρόφου της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, στα social media δημοσιεύουν διάφορες στιγμές τους. Πριν λίγες ώρες ο επιχειρηματίας, έκανε μια απίστευτη χιουμοριστική ανάρτηση.

Μπορεί ο Νίκος Ηλιόπουλος να μην είναι φαν του instagram, ωστόσο κάνει διάφορες αναρτήσεις. Μάλιστα, στην αρχή της σχέσης του με την παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, θέλησε να κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση για το 2020. Για το έτος αυτό έχουν δημιουργηθεί διάφορα memes στο διαδίκτυο, καθώς όπως γράφουν οι χρήστες, ήταν το πιο γρουσούζικο αφού μόνο άσχημες καταστάσεις έφερε. Να σημειώσουμε πως Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος έκαναν barbecue και υπάρχουν φωτογραφίες.

Αυτή είναι η ανάρτηση του συντρόφου της Φαίης Σκορδά, Νίκου Ηλιόπουλου

Νίκος Ηλιόπουλος σύντροφος Φαίης Σκορδά ανάρτηση Instagram