Με H&M μπότες η Ζέτα Μακρυπούλια - "Εξαφάνισαν" το 425 ευρώ φόρεμα της

Η εμφάνιση που θα "τρελάνει" κάθε γυναίκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με H&M μπότες η Ζέτα Μακρυπούλια -

Με μπότες από τα H&M περπάτησε στο πλατό του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν όσο εντυπωσιακό που "εξαφάνισε" το κόκκινο φόρεμα της αξίας 425€.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Έχοντας στο πλευρό της τον στιλίστα της δημιουργούν μοναδικά looks, όπως αυτό με την Zara φούστα της.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα από την εταιρία redvalentino.com, με την ονομασία crepe double stretch dress το οποίο κοστίζει 425€.

Το φόρεμα της, συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, από τα H&M οι οποίες είναι συγκλονιστικές και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Αυτές είναι οι H&M μπότες της Ζέτας Μακρυπούλια

H&M μπότες Ζέτα Μακρυπούλια

Με Stradivarius πουλόβερ αξίας 19,99 ευρώ στο πλατό του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, όπως την ημέρα που επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο πλεκτό πουλόβερ που θα βρεις στα Stradivarius με 19,99€.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της συνεργάτες που γνωρίζουν πολύ καλά τι ταιριάζει στο σωματότυπο της, αλλά και στα χρώματα της. Ενώ, δεν επιλέγουν μόνο γνωστούς σχεδιαστές, αλλά και αγαπημένες αλυσίδες ένδυσης υπόδησης.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο πουλόβερ από τα Stradivarius, το οποίο κόστιζε μόνο 19,99€, ενώ και φούστα της ίδιας εταιρίας.

Ζέτα Μακρυπούλια Rouk Zouk πουλόβερ Stradivarius

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε και μία απίθανη animal print φούστα η οποία ξεπουλάει όσο καμία άλλη, καθώς μπορεί να αναδείξει το στιλ οποιασδήποτε γυναίκας.

Αυτό είναι το πουλόβερ που κοστίζει 19,99€ στα Stradivarius και το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Κοντό πουλόβερ με πλεξίδες - 19,99 €

Μακρυμάνικο κοντό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια με πλεξίδες.

Ζέτα Μακρυπούλια πουλόβερ stradivarius