Στα Stradivarius με 30% έκπτωση φούστα σαν της Kate Middleton

Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα Stradivarius με 30% έκπτωση φούστα σαν της Kate Middleton

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στο online κατάστημα του Stradivarius και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις με έκπτωση 30% την πιο χαρακτηριστική animal print φούστα που έχει φορέσει σε μία δημόσια εμφάνισή της η Kate Middleton.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες του παλατιού και έτσι κάθε look της γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα.

Για ακόμα μία φορά, τα Stradivarius δεν θα απογοητεύσουν τις πελάτισσές τους, αφού μία φούστα παρόμοια με αυτή της Kate Middleton βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει κάτω από 15€. Βέβαια η Kate Middleton προσέχει πολύ και τη σιλουέτα της. Δείτε εδώ τι τρώει καθημερινά.

Kate Middleton φούστα
Stradivarius animal print φούστα

Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, μόνο με 13,99€.

Με μπλέιζερ από τα Zara η Kate Middleton - Θα το βρεις σε εξευτελιστική τιμή

Η Kate Middleton κατάφερε να κάνει ακόμα μία μοναδική εμφάνιση που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Το κομμάτι στο look της που συζητήθηκε περισσότερο, ήταν το κόκκινο μπλέιζερ που επέλεξε να φορέσει, το οποίο μπορείς να βρεις στα Zara και μάλιστα με λιγότερα από 30€.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποτελεί μία από τις πιο σικάτες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας και έτσι κάθε εμφάνισή της αποτελεί θέμα συζήτησης τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη αφού τα looks της αποτελούν έμπνευση για κάθε δυναμική γυναίκα.

Η Kate Middleton, βρέθηκε σε μία έκθεση φωτογραφίας και για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα μεσάτο κόκκινο σακάκι. Συνδύασε το συγκεκριμένο κομμάτι με ένα κρεμ τοπ και ένα διακριτικό κόσμημα.

Μάλιστα, στο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ άνοιξε και τα μαλλιά της και ανανέωσε σημαντικά την εμφάνισή της. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία είδηση για την οικογένειά της. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Αυτό είναι το μπλέιζερ της Kate Middleton από τα Zara

Kate Middleton σακάκι Zara

Θα βρεις λοιπόν το αντίστοιχο εδώ, μόνο με 29,95€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς αν θέλεις να το κάνεις δικο σου καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί, μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα ήθελε να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της.