Στα BSB το πλεκτό της Φαίης Σκορδά - Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα

Δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα BSB το πλεκτό της Φαίης Σκορδά - Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα

Στα BSB πρόκειται να βρείτε το πιο χουχουλιάρικο πλεκτό πουλόβερ για τα φετινά Χριστούγεννα. Μάλιστα, το φόρεσε και η Φαίη Σκορδά, χθες 14/12 στο Πρωινό και τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της. Mπορείτε να τα συνδυάσετε με όλη σχεδόν την γκαρνταρόμπα και να το φορέσετε σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και λίγο πιο επίσημες.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια καλημέρισε τηλεθεατές και τηλεθεάτριες του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, την οποία λατρεύει και επιλέγει πολλά κομμάτια της συλλογής της.

Το σύνολο της που αποτελείται από ένα μακρυμάνικο πλεκτό πουλόβερ με πέρλες στο μπροστινό μέρος, με ελαστικότητα σε κανονική γραμμή και ένα skinny τζιν παντελόνι. Ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καφέ, δερμάτινες μπότες, με μύτη και τετράγωνο τακούνι, Tommy Hilfifger, Sagiakos.

ΦαίηΣκορδά πουλόβερ BSB

Τόσο κοστίζει το πλεκτό πουλόβερ της Φαίης Σκορδά από τα BSB

ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ - 69,90 €

Λεπτομέρειες: Μακρυμένικο πλεκό πουλόβερ με πέρλες στο μπροστινό μέρος, με ελαστικότητα και κανονική γραμμή.

BSB πλεκτό πουλόβερ

Στα BSB θα βρεις και μπουφάν σε απίστευτη έκπτωση. Από 80 € που ήταν η αρχική του τιμή, έπεσε κατακόρυφα.

BSB: Απόλυτος έρωτας το μοχέρ πουλόβερ της Φαίης Σκορδά

Ακόμη ένα μοναδικό κομμάτι από την εταιρία της BSB φόρεσε στην εκπομπή της η Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα είπε «ναι» στο ένα γαλάζιο μοχέρ πουλόβερ με λαιμόκοψη σε σχήμα V.

Η παρουσιάστρια επιλέγει να κάνει εμφανίσεις με τις οποίες νιώθει άνετη, ενώ ταιριάζουν στην σιλουέτα και τα χρώματα της επιδερμίδας της.

Χθες λοιπόν, καλημέρισε τους τηλεθεατές της με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από το εν λόγω πουλόβερ και ένα τζιν skinny παντελόνι. Η εμφάνιση της, έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της.

Το look ολοκληρώθηκε με τρία κοσμήματα στο λαιμό-layering, ένα τσόκερ, ένα μακρύ μενταγκόν και μια μακριά αλυσίδα και μακριά σκουλαρίκια, όλα με κρύσταλλα swarovski, Kymata Jewels και ένα ζευγάρι γκρι snake print ψηλοτάκουνα πέδιλα, Kotsonas Shoes.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ένα γούνινο παλτό που είχε φορέσει η Φαίη Σκορδά, το είχαμε βρει στα εκπτωτικά των BSB.

BSB μοχέρ πουλόβερ Φαίης Σκορδά