Σάσα Σταμάτη: Ο φακός την «τσάκωσε» στο κέντρο της Αθήνας με το πιο στιλάτο δερμάτινο κολάν

Φοβερή εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: Ο φακός την «τσάκωσε» στο κέντρο της Αθήνας με το πιο στιλάτο δερμάτινο κολάν

Η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καραντίνας και να απολαύσει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, την «τσάκωσε» στη βόλτα της στα μαγαζιά με το πιο στιλάτο δερμάτινο κολάν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, λίγο πριν κάνει το νέο της βήμα στο Battle of Couples στο πλευρό του Παναγιώτη Βασιλάκου, απολαμβάνει τα Σαββατοκύριακά της.

Έτσι λοιπόν, την περασμένη Κυριακή (24/1), όταν ακόμα τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, η Σάσα Σταμάτη έκανε τη βόλτα της, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο κολάν, ένα κομμάτι που είναι must για την ντουλάπα κάθε γυναίκας, και μία ροζ γούνα. Απαραίτητο αξεσουάρ φυσικά, η μάσκα της.

Σάσα Σταμάτη κολάν
Σάσα Σταμάτη Αθήνα

«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη - «Δεν με πρόδωσε ποτέ, είμαστε οικογένεια»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και με αφορμή μια δήλωση της, λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε τον ρόλο που θα έχει στο Battle of Couples, αποκαλύπτοντας όλα όσα πρόκειται να δούμε στο νέο ριάλιτι.

Έπειτα, η Σάσα έκανε τον επαγγελματικό της απολογισμό και μίλησε για την άριστη σχέση που έχει και διατηρεί με τους ανθρώπους του Έντυπου Τύπου.

Συγκεκριμένα δήλωσε συγκινημένη: «Θέλω να πω δημόσια ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που με στήριξε πολύ. Τον Γιάννη τον Κουρτάκη τον εκδότη των Παραπολιτικών και τον διευθυντή τον Παναγιώτη Τζένο.

Η εφημερίδα δεν με πρόδωσε ποτέ. Είμαστε οικογένεια. Δεν νιώθω προδομένη από την τηλεόραση απλά... η τηλεόραση τελειώνει το καλοκαίρι. Στην εφημερίδα είμαστε όλο το χρόνο, είναι αλλιώς. Θέλω να πω το δικό μου ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί πρέπει κάποιος να σου δώσει την ευκαιρία».

«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη