Η πιο απογοητευτική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Εσείς κρίνατε το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πιο απογοητευτική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ξάφνιασε τους συνεργάτες της, όταν χθες εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα πολύ διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, την είδαμε για πρώτη φορά με κοντό μαλλί.

Τo Youweekly.gr όπως πάντα θέλησε να μάθει τη γνώμη του κοινού για τη διαφορετική αυτή εμφάνιση της παρουσιάστριας και έτσι πραγματοποίησε μία δημοσκόπηση σαν αυτές που κάνει συνήθως μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Το κοινό μίλησε και το 72% ψήφισε πως η εμφάνιση αυτή της Φαίης Σκορδά ήταν άκρως απογοητευτική. Όπως και να 'χει όμως, εμείς θα πούμε πως η Φαίη Σκορδά είναι μία κούκλα ό, τι και να κάνει! Σήμερα μάλιστα εμφανίστηκε στο Πρωινό με τα μακριά της μαλλιά, όπως την ξέρουμε και την έχουμε αγαπήσει!

Η ψηφοφορία του κοινού για τη νέα εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Μείνετε συντονισμένοι στο Instagram του Youweekly.gr για περισσότερες δημοσκοπήσεις, κουίζ και απολαυστικά βίντεο!

Φαίη Σκορδά μαλλιά
Φαίη Σκορδά δημοσκόπηση

Οι πρώτες φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε χαρές στο σπίτι της, αφού ο γιος της Δημήτρης έχει τα γενέθλια του, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες γυναίκες. Η παρουσιάστρια διατηρεί απίστευτες αναλογίες και αδιαμφισβήτητα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της τηλεόρασης.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, απέδειξε πως στα 41 της διατηρεί κορμί "φωτιά", από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε φορώντας τα πρώτα της μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Με μαύρα μπικίνι - που είναι αγαπημένα όλων των γυναικών - πόζαρε στο φακό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ειδικά με τα απίστευτα πόδια της που έχουν ζηλέψει πολλές.

Τα μαγιό της μάλιστα θα βρείτε στα Olympic Stores σε πολύ προσιτές τιμές.

Φαίη Σκορδά μαγιό

Φαίη Σκορδά φωτογραφία με μαγιό

Φαίη Σκορδά καλοκαιρινή φωτογραφία

Φαίη Σκορδά σώμα

Οι "χρυσοί" κανόνες της Φαίης Σκορδά για τέλειο κορμί

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα - για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.

Όμως λίγο το καλοκαίρι που πλησιάζει και λίγο το γεγονός ότι δεν θέλει γενικά να αναπαύεται στις δάφνες της, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και την οδήγησαν στην πόρτα της personal trainer, με την ίδια να ακούει πιστά τις συμβουλές της πολύπειρης Ντίντας Νάστου που είναι «σύμμαχός» της σε αυτή τη νέα προσπάθεια...

Και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα. Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και με το Youweekly.gr, που σας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

  • Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι
  • Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι
  • Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι