JLo & Ben Affleck: 10 iconic στυλιστικές στιγμές του ζευγαριού

Λίγο μετά την επανασύνδεση που κανείς δεν περίμενε κάνουμε ένα... stylish flashback

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
JLo & Ben Affleck: 10 iconic στυλιστικές στιγμές του ζευγαριού

Είναι ένα από τα μουσικά... είδωλα του πλανήτη και φυσικά μια γυναίκα... πυρκαγιά, με κορμί θανατηφόρο στα 50 της χρόνια, την οποία όχι μόνο θαυμάζουμε για τις πλείστες ικανότητές της αλλά και για το στυλ και τις εντυπωσιακές κάθε φορά εμφανίσεις της, που συζητιούνται για μήνες.

Ποιος ξεχνά άλλωστε το look της με το περίφημο thong παντελόνι, με ασορτί στρινγ σε κοινή θέα; Την αγαπάμε την Jennifer έτσι ή αλλιώς, αφού μας δίνει και μαθήματα στυλ, ειδικά για το πώς θα επιλέξουμε μαγιό, που είναι και το... φλέγον θέμα των ημερών.

Ωστόσο, άρτι χωρισμένη από τον Alex Rodriguez οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στον πρώην αγαπημένο της Ben Affleck, μετά... βαϊων και κλάδων, και φυσικά με το μονόπετρό του που ποτέ δεν του επέστρεψε όταν χώρισαν οριστικά το 2004.

Ben & Jennifer με ροζ φόρμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Page Six, η διάσημη τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα συναντιέται κρυφά με τον Ben Affleck, ο οποίος την έχει επισκεφτεί πολλές φορές στο σπίτι της στο Los Angeles, και μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Ταιριάζουν πολύ στυλιστικά

Στις εμφανίσεις τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης επέλεγαν συνήθως casual looks, με denim, φούτερ και πουλόβερ, ενώ στο κόκκινο χαλί έχουμε δει την Jennifer... υπερπαραγωγή δίπλα στον υπέρκομψο Ben. Ας ρίξουμε λοιπόν μι ματιά στο ζεύγος(;) Bennifer και ας τους θαυμάσουμε στο στυλ και στη... φαντασία!

Ben & Jennifer με δερμάτινο

Η αλήθεια είναι πως πέρα από το πιπεράτο... στοιχείο της υπόθεσης, εμάς μας ενδιαφέρει όχι τόσο το συναισθηματικό τους ταίριασμα όσο το στυλιστικό τους "κούμπωμα", μέσα από εικονικές εμφανίσεις που έχουν μείνει στην ιστορία της μόδας και αναβιώνουν παλιά και νέα trends, ενώ δηλώνουν ξεκάθαρα πόσο ταιριαστοί στυλιστικά ήταν. Τώρα εάν είναι και πάλι μαζί, η ιστορία (και οι παπαράτσι) θα μας το δείξουν σύντομα!

Ben & Jennifer με σέξι μπλουζάκι

Ben & Jennifer με μαύρη τουαλέτα

Ben & Jennifer με καφέ φόρεμα

Ben & Jennifer με πουλόβερ

Ben & Jennifer με πανωφόρι

Ben & Jennifer με σατέν μαντό

Ben & Jennifer με one shoulder φόρεμα

Ben & Jennifer με σέξι τοπ