Με κουστούμι Massimo Dutti η Βίκυ Καγιά - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Πιο σικ από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κουστούμι Massimo Dutti η Βίκυ Καγιά - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι εστί μόδα και στυλ, με την ίδια να έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα, με πολλά από τα ρούχα της να είναι από το Massimo Dutti.

Η γνωστή παρουσιάστρια που σύντομα πρόκειται να την δούμε στο DWTS, πειραματίζεται πολύ συχνά με όλα τα στυλ, ωστόσο φροντίζει πάντα να μην χάνει το σικ στοιχείο.

Σε ένα πρόσφατο look της από τα γυρίσματα του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα total black look που θυμίζει το εμβληματικό total black outfit της Όντρει Χέμπορν στην ταινία Sabrina (1954).

Η ίδια φόρεσε συγκεκριμένα ένα μαύρο cigarette παντελόνι Massimo Dutti και ένα απλό εφαρμοστό τοπ με ψιλό λαιμό με ένα ζευγάρι loafers και μαύρα καλτσάκια.

Το look της Βίκυς Καγιά από τα Massimo Dutti

Με κουστούμι Massimo Dutti η Βίκυ Καγιά

Βρείτε το εδώ.

Από τα Massimo Dutti και το chic office look της Μάρας Ζαχαρέα

Μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες στην τηλεόραση είναι αναντίρρητα η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε με σύνολο από τα Massimo Dutti.

Η σπουδαία δημοσιογράφος ξέρει πάντα να διατηρεί το κομψό στυλ της παρόλο που δοκιμάζει διαφορετικούς συνδυασμούς και κομμάτια.

Η Μάρα Ζαχαρέα σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους -εκτός από την μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της- τα στιλάτα outfits που κάθε φορά και σε μια πρόσφατη εμφάνιση της, η ίδια διάλεξε ένα σούπερ σικάτο total look από τα Massimo Dutti.

Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα μαύρο υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι με άψογη εφαρμογή, με ένα πουκάμισο στην πιο ιδιαίτερη απόχρωση του κίτρινου, που θυμίζει το χρώμα του κουρκουμά, ολοκληρώντας το σύνολο της με μαύρες κλασικές γόβες και ντελικάτα χρυσά κοσμήματα.

Από τα Massimo Dutti το chic office look της Μάρας Ζαχαρέα ρούχα

Από τα Massimo Dutti το chic office look της Μάρας Ζαχαρέα