Με πράσινο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που έφερε αναστάτωση

Στα καλύτερά της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πράσινο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που έφερε αναστάτωση

Πολύ συχνά με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη καταφέρνει να εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλωστε, είναι μία γυναίκα που προσέχει πάντα το στιλ της και φροντίζει να βρίσκεται στην εντέλεια.

Την ώρα που οι φήμες για τη συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι οργιάζουν, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να ανεβάσει ένα στιγμιότυπο από μία εμφάνιση που έκανε τις προηγούμενες μέρες και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η νέα αυτή φωτογραφία που ανέβασε έγινε ανάρπαστη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να κάνει έναν κατά τ' άλλα ανορθόδοξο συνδυασμό, με ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα, το οποίο δε δίστασε να βάλει με κατακόκκινο κραγιόν. Η συγκεκριμένη απόχρωση στα χείλη άλλωστε είναι η αγαπημένη της.

Δημοσιογράφος του ALPHA αποκάλεσε την Μαρίνα Πατούλη ζωντοχήρα - Η αντίδραση της στην κάμερα

Μετά την έξοδο που είχε με άνδρα στο πλευρό της, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν βρέθηκε σε εκδήλωση. Ωστόσο, μια ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να προκληθεί αμηχανία μπροστά στην κάμερα.

Αρχικά, στην εκπομπή πρόβαλλαν δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη, όπου μίλησε για την πρώην σύζυγό του και την οικογένεια του. Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά.

Στην συνέχεια έπαιξαν τις δηλώσεις και της Μαρίνας Πατούλη, όπου της έγιναν οι παρόμοιες ερωτήσεις, μιας και έχουν ξεσπάσει φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο δημοσιογράφος την αποκάλεσε ζωντοχήρα, και αν νιώθει έτσι μετά το χωρισμό της. Η πρόεδρος της Unesco ωστόσο, ενώ αρχικά "πάγωσε", τελικά απάντησε με χιούμορ.

«Εθνική εννοείς; Η αλήθεια είναι ότι το ακούω πολύ συχνά. Θεωρώ ότι κάποια τέτοια στερεότυπα πρέπει να εκλείπουν», του απάντησε.