"Φωτιά" στα κόκκινα η Δέσποινα Βανδή - Η εμφάνιση που προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

Μοίρασε «εγκεφαλικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Φωτιά" στο πλατό του J2US έβαλε η Δέσποινα Βανδή με το εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα της με την μακριά ουρά και το άνοιγμα σε στήθος και μέση. Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά τους τρέλανε όλους με την εμφάνιση της, παρόλο που πριν μερικές ημέρες τις φωτογραφίες της με ένα μαύρο που είχε προκαλέσει χαμό τις έσβησε.

Το βράδυ του Σαββάτου 6/11 λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα με ουρά στο πίσω μέρος και άνοιγμα τόσο στο στήθος, όσο και στην μέση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, ποζάροντας με το εν λόγω φόρεμα και τα likes είναι χιλιάδες, ενώ οι αντιδράσεις στα σχόλια για το πόσο όμορφη και σέξι ήταν είναι επίσης δεκάδες.

Αυτή είναι η απίστευτη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

"Τσάκωσαν" Βανδή - Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο και η Δέσποινα έγινε έξαλλη! «Μου κάνεις πλάκα τώρα»

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, "τσάκωσε" την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Ρώμη όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές.

Το ζευγάρι δεν περίμενε με τίποτα να συναντήσει τις κάμερες, με αποτέλεσμα να περπατούν με κατεβασμένο το κεφάλι και η αμηχανία να είναι φανερή, καθ' όλη την διάρκεια που τους ακολουθούσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όταν ρώτησε την Δέσποινα Βανδή «Τι ευχή έκανες στην Fontana Di Trevi;», τότε εκείνη απάντησε «Μου κάνεις πλάκα τώρα» με έξαλλο ύφος.

Να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.