Λιτή όπως πάντα - Με γαλάζια over the knee μπότα και γούνινη ζακέτα η Μαρίνα Πατούλη στις πρόβες του J2US

Μόνο εκείνη θα μπορούσε να το υποστηρίξει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λιτή όπως πάντα - Με γαλάζια over the knee μπότα και γούνινη ζακέτα η Μαρίνα Πατούλη στις πρόβες του J2US

Μετά την απόφασή της να μην αποχωρίσει τελικά από το J2US, η Μαρίνα Πατούλη το έχει ρίξει για τα καλά στις πρόβες. Έτσι, πριν από μερικές ώρες, επέλεξε το πιο extra σύνολο προκειμένου να ετοιμαστεί για το νέο live του αγαπημένου show.

Μπορεί το συγκεκριμένο look της να μην ξεπέρασε την εμφάνιση με την ροζ γούνα και τις ροζ μπότες, ωστόσο σίγουρα την πλησίασε.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να φορέσει ένα απλό κολάν με ένα γαλάζιο πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με γαλάζιες over the knee μπότες και ασορτί ζακέτα.

Το look της Μαρίνας Πατούλη στις πρόβες του J2US

«Το Σάββατο σας επιφυλάσσω μεγάλη έκπληξη..με τραγούδι κ χορό μέσα από ένα πειρασμό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε να περιμένουμε πολλά από το act της αυτή την εβδομάδα.

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε τον γάμο της χρονιάς στον αέρα του Super Κατερίνα - Θα είναι κουμπάρα

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου είναι ένα από τα τελευταία ζευγάρια που προστέθηκαν στο J2us (δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση) και έκτοτε είναι αχώριστοι!

Το πρωί της Τρίτης 7/12 μίλησαν στην κάμερα του Super Κατερίνα και η Μαρίνα Πατούλη χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό αποκάλυψε πως έχουν συμφωνήσει κουμπαριά μεταξύ τους! Για την ακρίβεια, έχει και μια ιδέα για την πρόταση γάμου, όπως είπε... αλλά θα πρέπει πρώτα να το συζητήσει κατ' ιδίαν με τον τραγουδιστή.

Από την άλλη ο Στέλιος Διονυσίου, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του.