Με φούξια γούνα και ροζ over the knee μπότα - Η Μαρίνα Πατούλη σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας

Μπήκε μέσα και δεν πήρε κανείς τα μάτια του από πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φούξια γούνα και ροζ over the knee μπότα - Η Μαρίνα Πατούλη σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας

Μπορεί το όνομά της να ακούστηκε πολύ την προηγούμενη σεζόν λόγω του διαζυγίου της με τον Γιώργο Πατούλη, αλλά φέτος έχει φέρει τα πάνω κάτω με τα σκηνικά που δημιουργούνται γύρω από το όνομά της κατά την συμμετοχή της στο J2us, με τελευταίο τον τσακωμό της με την Δέσποινα Βανδή!

Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στην πιο καλή φάση της ζωής της. Τέρμα ανανεωμένη και χαμογελαστή σε κάθε δημόσια εμφάνισή της μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το Σάββατο 4/12, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας να διασκεδάζει με φίλους και γνωστούς. Για το outfit, ακόμα μια φορά, δεν υπάρχουν λόγια! Μαρίνα είναι μόνο μία...

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη Γλυφάδα

Μαρίνα Πατούλη outfits

Προχώρησε την ζωή της η Μαρίνα Πατούλη - Νέα αρχή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό

«Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα και κάνω την επανεκκίνησή μου», δήλωνε πριν από λίγες μέρες η Μαρίνα Πατούλη, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πρώην συζύγου, έχοντας τις δικές του ευλογίες: «Αν η Μαρίνα τιμά το επίθετό μου -που είμαι σίγουρος γι' αυτό- δεν έχω κανένα θέμα», έλεγε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Αττικής.

Πατούλη χωρισμός

Και ποιον να μην πιστέψει πως βρίσκεται στα καλύτερά της, βλέποντας τις πρόσφατες εμφανίσεις της; Ντύνεται με πιο ανοιχτά χρώματα, βγαίνει πιο συχνά, διασκεδάζει στα καλύτερα μέρη και φαίνεται στο χαμόγελό της ότι πλέον ξεκινάει ένας νέος κύκλος για τη γοητευτική Μαρίνα. Η είσοδος στο «Just the two of us» ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα για να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω, με τις αναφορές πλέον στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της να είναι πάντα σε κλίμα αγάπης και σεβασμού -χαρακτηριστικό ότι δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Παρέα με τα θετικά σχόλια στο J2US ήρθαν και τ' αρνητικά, η ίδια ωστόσο πάντα έκλεινε τα αυτιά στις κακοπροαίρετες κριτικές. Έτσι είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν είχε βρεθεί στο επίκεντρο για το «χρυσό σπίτι» της Πεύκης.