Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να παραμείνει στο J2US

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να παραμείνει στο J2US

Την Μαρίνα Πατούλη είδαμε πριν από λίγο καιρό να "εισβάλλει" στο μουσικό show του ALPHA, το «Just the two of us». Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει κάτι που αιφνιδίασε τους πάντες.

Βέβαια, η Μαρίνα Πατούλη στο live του Σαββάτου 4/12 εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή και ανέφερε πως θα παραμένει κανονικά στο σόου. Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά:

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την παραμονή της στο J2US

«Άλλαξα απόφαση πάνω στη σκηνή. Με το που κλείσαμε και είδα όλη αυτή τη θετική ενέργεια από την κριτική και κυρίως την ανταπόκριση του κοινού και των followers».

Προχώρησε την ζωή της η Μαρίνα Πατούλη - Νέα αρχή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό

Κοντεύει χρόνος απ' τη μέρα που η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωνε το τέλος του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη. Ένα διαζύγιο που σίγουρα έπεσε σαν βόμβα και πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής, αφού τίποτα δεν προμήνυε πως θα έφταναν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Αυτός ο χρόνος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, πλέον όμως η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στα καλύτερά της, και φαίνεται από τις απανταχού εμφανίσεις της, καθώς και από τη συμμετοχή στο J2US, όπου κλέβει την παράσταση.

Το τραγούδι τους ήταν το «Έτσι ξαφνικά». «Όπως μπήκες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μην σε χάσω, ξαφνικά», τραγουδούσε η Μαρίνα Πατούλη στον Γιώργο Πατούλη, μέχρι που χρειάστηκε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της. Επρόκειτο για τη δεύτερη, και μεγαλύτερη κρίση στο γάμο τους, που τελικά έφερε και την οριστική απομάκρυνση, μ' ένα χάσμα που στην αρχή έμοιαζε αγεφύρωτο. Εκείνη περιέγραφε το διαζύγιο σαν ένα πένθος, σαν ένα μικρό θάνατο και την ματαίωση μίας ολόκληρης ζωής. Η απάντηση του περιφερειάρχη Αττικής στην αρχή ήταν φειδωλή, αλλά ξεκάθαρη, και ήρθε μέσω δικηγόρων: Με εξώδικο απαγόρευε στην πρώην σύζυγό του να αναφέρεται στο πρόσωπό του καθώς και στις λεπτομέρειες που αφορούσαν το χωρισμό τους...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency, Instagram

Τελικά όμως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, και φαίνεται πως λειαίνει όλες τις γωνίες. Κι έτσι το πρώην ζευγάρι δείχνει να έχει αφήσει πίσω του όποια κακώς κείμενα υπήρχαν στη μεταξύ τους σχέση, και παρότι δεν υπάρχει γυρισμός στην κατάσταση του γάμου τους, φαίνεται να ξεκινάει μία νέα ζωή και για τους δύο. «Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα και κάνω την επανεκκίνησή μου», δήλωνε πριν από λίγες μέρες η Μαρίνα Πατούλη, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πρώην συζύγου, έχοντας τις δικές του ευλογίες: «Αν η Μαρίνα τιμά το επίθετό μου -που είμαι σίγουρος γι' αυτό- δεν έχω κανένα θέμα», έλεγε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Αττικής.

Και ποιον να μην πιστέψει πως βρίσκεται στα καλύτερά της, βλέποντας τις πρόσφατες εμφανίσεις της; Ντύνεται με πιο ανοιχτά χρώματα, βγαίνει πιο συχνά, διασκεδάζει στα καλύτερα μέρη και φαίνεται στο χαμόγελό της ότι πλέον ξεκινάει ένας νέος κύκλος για τη γοητευτική Μαρίνα. Η είσοδος στο «Just the two of us» ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα για να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω, με τις αναφορές πλέον στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της να είναι πάντα σε κλίμα αγάπης και σεβασμού -χαρακτηριστικό ότι δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Παρέα με τα θετικά σχόλια στο J2US ήρθαν και τ' αρνητικά, η ίδια ωστόσο πάντα έκλεινε τα αυτιά στις κακοπροαίρετες κριτικές. Έτσι είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν είχε βρεθεί στο επίκεντρο για το «χρυσό σπίτι» της Πεύκης.

Πατούλη χωρισμός

Το χρυσό, ωστόσο, είναι ένα χρώμα που χαρακτήριζε τη σχέση τους εξαρχής, αφού τα χρυσαφένια μαλλιά της 18χρονης Μαρίνας, ήταν εκείνα που εντυπωσίασαν τον νεαρό, φοιτητή Ιατρικής τότε, Γιώργο. Εκείνος με τη σειρά του υπέθεσε πως ήταν Γερμανή, γι' αυτό και τη φλέρταρε στα γερμανικά, κι έτσι μπορεί να μην πέτυχε η πρώτη προσέγγιση, όμως η σχέση τους ξεκίνησε την περίοδο που έκαναν διακοπές και οι δύο στην Πάρο. «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά στην πορεία τα έφερε η τύχη και ξανασυναντηθήκαμε στην Πάρο και ήταν κεραυνοβόλος», έλεγε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη για την πρώτη περίοδο της σχέσης τους, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ήταν πιο μπρουτάλ για τα γούστα μου. Είχε και μουστάκι τότε και τον έβαλα να το ξυρίσει. Ήταν tragic το μουστάκι». Ο πολιτικός γάμος τους έγινε ενώ το 1992, κρυφά απ' τους γονείς τους, με τον Γιώργο Πατούλη στη συνέχεια να ζητάει επίσημα το χέρι της απ' τον πατέρα της Μαρίνας και τον θρησκευτικό τους γάμο να γίνεται εν συνεχεία στη Μητρόπολη Αθηνών.

«Δεν ξέρω καν που μένει, δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου. Περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι χειρότερος» έλεγε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη τις πρώτες μέρες που ανακοίνωσε το χωρισμό της. Η ανησυχία ήταν διπλή εκείνη την περίοδο, αφού πέρα απ' το συναισθηματικό βάρος, είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για ένα χρόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Στο πλευρό της βρισκόταν μονίμως τότε ο πολύ καλός της φίλος και συνεργάτης, Νίκος Παπαδάκης, που προσπαθούσε να τη στηρίξει σ' αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία.