Με total white look η Μαρίνα Πατούλη - Τη διαφορά έκανε η πουπουλένια λεπτομέρεια

Φοβερό σύνολο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με total white look η Μαρίνα Πατούλη - Τη διαφορά έκανε η πουπουλένια λεπτομέρεια

Η Μαρίνα Πατούλη έχει έναν από τους πιο αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σωρό αναρτήσεις από την καθημερινότητά της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται, ενώ τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε και στη σκηνή του J2US.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα που αγαπά πολύ το στιλ. Μάλιστα, ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, το οποίο εντάσσει πάντα στο στιλ της είναι το λευκό.

Έτσι, στην έξοδο που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (10/12), η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε ένα total white look, το οποίο ολοκληρώθηκε με μία λευκή πουπουλένια λεπτομέρεια.

Το total white look της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη λευκό look

«Το "Κυρά Γιώργαινα" είναι για όσες ερωτεύτηκαν έναν Γιώργο που...» - Το "καρφί" της Μαρίνας στον Πατούλη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρίνα Πατούλη αναφορικά με την απόφασή της να παραμείνει τελικά στο J2US, καθώς όπως τόνισε πήρε μεγάλη αγάπη από την παραγωγή και τους συμμετέχοντες.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους κριτές ενώ αναφέρθηκε και στο τραγούδι, «κυρά Γιώργαινα».

«Ήταν πολύ ωραία η όλη κατάσταση. Η αγάπη που έχω δεχτεί με έκανε να μείνω. Ας με υποστούν αφού αυτό ήθελαν. Είναι όλα πολύ θετικά με την κ. Βανδή. Χάρηκε και ο Στέλιος που θα μείνω».

Για το τραγούδι, «κυρά Γιώργαινα»: «Δίνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που γοητεύτηκαν, αγάπησαν, ερωτεύτηκαν έναν Γιώργο, ο οποίος πήρε το πούρο του κι έφυγε. Προχωράμε».