Μαρίνα Πατούλη και Κατερίνα Καινούργιου φόρεσαν το ίδιο ακριβώς φόρεμα - Κοστίζει 269 ευρώ

Ποια το συνδύασε καλύτερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη και Κατερίνα Καινούργιου φόρεσαν το ίδιο ακριβώς φόρεμα - Κοστίζει 269 ευρώ

Είναι και οι δυο εκρηκτικές παρουσίες στην ελληνική showbiz και πρόσφατα απασχόλησαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο: για τους χωρισμούς τους. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρίνα Πατούλη πλέον είναι ελεύθερες και ωραίες και σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση μονοπωλούν τα φλας των φωτογράφων.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα 10, η Κατερίνα Καινούργιου είχε την γιορτή της και έκανε μια απίστευτη εμφάνιση στον αέρα του Super Κατερίνα με ένα λευκό μίνι φόρεμα που στο τελείωμα του είχε φτερά.

Το ίδιο ακριβώς φόρεμα επέλεξε να φορέσει η Μαρίνα Πατούλη σε νυχτερινή έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας.

Παρά την διαφορά της ηλικίας τους (η μία είναι 36 ενώ η άλλη 53) και οι δυο κατάφεραν να το υποστηρίξουν και πραγματικά δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποια το συνδύασε καλύτερα. Εσείς, μπορείτε;

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη και της Κατερίνας Καινούργιου

Το φόρεμα είναι Zini (κωδικός: SKU: 00003Z110BL-BLACK) και κοστίζει 269 ευρώ όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Κατερίνα Καινούργιου

Μαρίνα Πατούλη

Να σημειωθεί πως η Μαρίνα Πατούλη εκθειάστηκε το Σάββατο στο j2us για τα πόδια της και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως όντως έχει ένα συγκλονιστικό κορμί...

"Έχεις φανταστικά πόδια" - "Αναστάτωσε" η Μαρίνα Πατούλη με το ροζ μίνι φόρεμά της

Το κομμάτι «Είσαι παιδί μου πειρασμός» ερμήνευσε στο επεισόδιο του Σαββάτου (11/12) στο live του J2US η Μαρίνα Πατούλη με τον Στέλιο Διονυσίου, μιας και αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο μουσικό σόου.

Η ίδια επέλεξε μάλιστα να φορέσει ένα μίνι ροζ φόρεμα ενώ δεν τραγούδησε μόνο, αλλά και χόρεψε. «Ρεσιτάλ χορού» φώναξε μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος της εμφάνισης τους.

«Είσαι ένα κορίτσι πειρασμός, έχεις φανταστικά πόδια, θέλω να χαλαρώσεις να το απολαύσεις, σε καταβάλλει το άγχος σου» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, με την Μαρίνα Πατούλη να είναι άκρως ενθουσιασμένη με την κριτική τους.