Με πανάκριβο κολάν και φούξια μπουφάν - Μαγνήτισε τα βλέμματα στη Μάνη η Μαρίνα Πατούλη

Ακόμα μια εμφάνιση που θα αφήσει εποχή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πανάκριβο κολάν και φούξια μπουφάν - Μαγνήτισε τα βλέμματα στη Μάνη η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον λίγο ελεύθερο χρόνο της και έτσι έκανε μία εξόρμηση στη Μάνη., Μιας και η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media, δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Για ακόμα μία φορά, η εμφάνισή της ήταν αυτή που κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα. Άλλωστε, η Μαρίνα Πατούλη είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία σε κάθε περίπτωση φροντίζει να είναι περιποιημένη.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο ψηλόμεσο Fendi κολάν, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι απλές μαύρες μπότες και φυσικά φούξια μπουφάν. Το ροζ άλλωστε είναι ένα από τα χρώματα που πολύ συχνά βλέπουμε στις εμφανίσεις της.

Η νέα εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Η εξομολόγηση του Γιώργου Πατούλη για τη Μαρίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, με την οποία το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι δυο τους είχαν μεγάλη ένταση μετά τον χωρισμό, ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός υπήρξε γιατρός και έτσι πλέον τα πράγματα μεταξύ τους έχουν ηρεμήσει.

Άλλωστε και οι δυο έχουν θέσει ως προτεραιότητα το παιδί τους, το οποίο δε θέλουν σε καμία περίπτωση να εκθέσουν.

«Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του.

Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε.

Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εκείνη την περίοδο ήταν αδόκιμο να το τολμήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.