Με γόβες αξίας 350 ευρώ στον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου - Η εμφάνιση που «τράβηξε» τα βλέμματα

Απλά συγκλονιστικές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γόβες αξίας 350 ευρώ στον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου - Η εμφάνιση που «τράβηξε» τα βλέμματα

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σικάτες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε της εμφάνιση μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα, ενώ η παρουσιάστρια φροντίζει να βγαίνει κάθε φορά στην «τρίχα» και στην εκπομπή της, το T-Live.

Έτσι λοιπόν, μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην εκπομπή της, πριν φύγει για διακοπές στις Σπέτσες όπου πέρασε το Πάσχα της, ήταν αρκετή για να γίνει θέμα συζήτησης μιας και επέλεξε να φορέσει ένα πανάκριβο ζευγάρι γόβες.

Πανάκριβες και πανέμορφες οι γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου συνδύασε τα πορτοκαλί ρούχα της με ασορτί πορτοκαλί γόβες οι οποίες απογείωσαν το ντύσιμό της.

Τατιάνα Στεφανίδου γόβες

Με μία μικρή έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε πως οι γόβες της, οι οποίες είναι από Christian Louboutin, κοστίζουν 350 ευρώ.

Christian Louboutin Τατιάνα Στεφανίδου

Στην εκπομπή της ωστόσο φοράει και πιο οικονομικά κομμάτια όπως αυτό το παντελόνι από τα Zara

Η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπάει την μόδα και αυτό φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται τα καθημερινά της looks. Ωστόσο και στην εκπομπή της T-live πραγματοποιεί πολύ σικάτες εμφανίσεις, όπως την ημέρα που φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό παντελόνι από τη νέα συλλογή των Zara.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα φαρδύ πράσινο καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με θαλασσί πουκάμισο με ρίγες από τα Massimo Dutti.

Εμείς λοιπόν εντυπωσιαστήκαμε κυρίως από το παντελόνι της, το αναζητήσαμε στη διαδικτυακή σελίδα των Zara και το βρήκαμε!

Zara πράσινο φαρδύ παντελόνι Τατιάνα Στεφανίδου

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες μπροστά, μπροστινές τσέπες και ψεύτικη πίσω τσέπη με ρέλι. Έχει φαρδύ μπατζάκι, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

Κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε δυο χρώματα, πράσινο και ροζ. Το εν λόγω παντελόνι να ξέρεις ταιριάζει υπέροχα με αυτές τις μαύρες γόβες με φιάπα που είναι ot trend.

Zara πράσινο φαρδύ παντελόνι