Λευκό με πουά μοτίβα - Το oversized φόρεμα της Τζένη Μπότση που ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα

Πώς το συνδύασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευκό με πουά μοτίβα - Το oversized φόρεμα της Τζένη Μπότση που ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα

Έγινε πρόσφατα μανούλα, στάθηκε απέναντι σε κάθε μορφής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο και ούτε μια στιγμή δεν έχασε το στυλ της και δεν έπαψε να προσέχει τον εαυτό της. Ο λόγος για την Τζένη Μπότση, η οποία εξυμνεί τη γυναικεία φύση κάθε στιγμή.

Το φόρεμα της Τζένη Μπότση που όλες θα θέλαμε

Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, πέτυχε την γνωστή ηθοποιό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάρι Μηλίτση, στον Ιανό.

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε ένα oversized shirt dress λευκό με πουά μοτίβα, που ισορροπεί ανάμεσα στο σοφιστικέ στυλ και τη θηλυκότητα και κολακεύει κάθε σιλουέτα και το συνδύασε με μαύρες μπότες. Επιπλέον επέλεξε ένα κόσμημα στον λαιμό, ένα κολιέ με φύλλα ελιάς, ενώ το βάψιμό της παρέπεμπε σε no makeup makeup.

Τζένη Μπότση

«Δεν είχα ονειρευτεί να φορέσω νυφικό»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπότση η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την αγαπημένη της κόρη (δείτε την εδώ) αλλά και για το αν προβλέπεται να την δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

«Με το lock down πέρασα με την κόρη μου δυο χρόνια μέρα – νύχτα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί ήμουν κοντά της συνέχεια, είδα τα πάντα αλλά όταν πήγα πρώτη φορά για δουλειά, ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη.

Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα είχα αυτή την άποψη για τον γάμο. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό.

Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί. Πιο σημαντικό είναι αυτό.