Πιο ξανθιά από ποτέ! Η Έλενα Παπαρίζου με ανανεωμένο look και εντυπωσιακό κοστούμι

Κούκλα όπως πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο ξανθιά από ποτέ! Η Έλενα Παπαρίζου με ανανεωμένο look και εντυπωσιακό κοστούμι

Όσο η διαμάχη της με τον Τόνυ Μαυρίδη βρίσκεται σε εξέλιξη, η Έλενα Παπαρίζου εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μία επίσημη εκδήλωση και η εμφάνισή της ήταν ονειρική. Μπορεί το κοστούμι να είναι μία εύκολη λύση, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και σικάτο look, ειδικά εάν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με κοστούμι

Με ένα μπεζ κοστούμι, λοιπόν, με σακάκι σε φαρδιά γραμμή παρουσιάστηκε η τραγουδίστρια. Φόρεσε ένα ριγέ πουκάμισο, που συμπεριλάμβανε τα χρώματα του μπεζ και του γαλάζιου σε διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ τα ασεξουάρ της ήταν επίσης μπεζ, δημιουργώντας ένα ήσυχο αλλά εντυπωσιακό outfit. Δεν χρειάζονται πάντα έντονα χρώματα και σχέδια για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Ας σταθούμε, όμως, και στα μαλλιά της, τα οποία είναι πιο ξανθά από ποτέ. Η ρίζα των μαλλιών της είναι στο φυσικό της χρώμα, όμως προχωρώντας το βλέμμα πιο κάτω το ξανθό χρώμα κάνει έντονη αντίθεση. Η μέθοδος του μπαλαγιάζ είναι για άλλη μία φορά η έξυπνη λύση για να αλλάξεις την εμφάνισή σου χωρίς πολλές αρνητικές συνέπειες στην φυσική τρίχα.

Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους, με ανοιχτή καφέ σκία, ροδακινί απόχρωση στα μάγουλα και διακριτικά nude χείλη.

Έλενα Παπαρίζου

Το look της Έλενας Παπαρίζου

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Πολύ χαρμόσυνα νέα για την τραγουδίστρια! Ανακοίνωσε με μια φωτογραφία πως...

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της ενώ μάλιστα τους ενημερώνει και για τις συναυλίες ή τις live εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια -που πριν μερικές μέρες προκάλεσε συγκίνηση με την ανάρτησή της- αποκάλυψε πως ξεκινάει η καλοκαιρινή της περιοδεία εντός και εκτός Αθηνών. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στον Πειραιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα, με την ίδια να σημειώνει τις ημερομηνίες που θα βρίσκεται στα συγκεκριμένα μέλη.

Μάλιστα, στα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε και έναν σύνδεσμο, στον οποίο μπορούν να ανατρέξουν οι διαδικτυακοί της φίλοι και να κλείσουν από τώρα τα εισιτήριά τους.

Πολύ χαρμόσυνα νέα για την Έλενα Παπαρίζου