Καγιά, Καζαντζόγλου και Σωτηροπούλου - Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Οι εμφανίσεις τριών Ελληνίδων celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγές: Instagram - @vickykaya_, @evelynkazantzoglou, @toniasotiropoulou
Πηγές: Instagram - @vickykaya_, @evelynkazantzoglou, @toniasotiropoulou

Στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, βρέθηκαν η Βίκυ Καγιά, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Τόνια Σωτηροπούλου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Και οι τρεις ήταν υπέρλαμπρες και εντυπωσίασαν τους πάντες στο κόκκινο χαλί. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν και εάν έχεις στυλιστικές απορίες, θα σου τις λύσω εδώ.

Βίκυ Καγιά

H Βίκυ, ως ambassador της εταιρίας Armani Beauty, επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα, η οποία είναι σε στενή γραμμή και μακρυμάνικη. Την συνδύασε με μπαλαρίνες, οι οποίες έχουμε πει ότι είναι η μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες), σε μαύρο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look της με αστραφτερή τσάντα clutch, σε τιρκουάζ χρώμα και κοσμήματα. Τα μαλλιά της τα τράβηξε πίσω και στο μακιγιάζ της επέλεξε κόκκινο κραγιόν.

Βίκυ Καγιά
Πηγή: Instagram - @vickykaya_

Μία μέρα πριν την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί, μας έδειξε ακόμη δύο υπέρκομψα looks, με mules, αξίας 670 €, από τον οίκο Gucci (δες τες εδώ).

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια, εμφανίστηκε με το πιο στιλάτο κουστούμι, από την εταιρία Nadine Merabi, σε απαλό ροζ, με πούπουλα στο τελείωμα των μανικιών και τα μπατζάκια. Από μέσα φόρεσε ένα bralette από την εταιρία που είναι ambassador, Intimissimi και μεταλλιζέ-ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα. Κράτησε μικρή, μαύρη τσάντα από τον οίκο Prada, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε λιτά, κάτω με χαλαρές μπούκλες.

Τόνια Σωτηροπούλου
Πηγή: Instagram - @toniasotiropoulou

Έβελυν Καζαντζόγλου

Τέλος, περνάμε στην πανέμορφη Έβελυν, η οποία έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, με μία δημιουργία του Βασίλη Ζούλια. Πρόκειται για το ασπρόμαυρο, μεταξωτό και πολύ ιδιαίτερο φόρεμα που θα δεις παρακάτω, συνδυασμένο με κοσμήματα από την εταιρία Kessaris. Τράβηξε όλα τα βλέμματα.