Καλοντυμένες και κακοντυμένες στον αγώνα του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, παρευρέθηκε ο ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, χθες 15/09/2022. Εκεί συνάντησε πολλούς celebrities, οι οποίοι πήγαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να δούμε δύο εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Τι φόρεσαν στον αγώνα του Ολυμπιακού;

Ξεκινάμε με τη Σάσα Σταμάτη, η οποία επέλεξε ένα casual, ερυθρόλευκο ντύσιμο. Παρακολούθησε τον αγώνα με ένα κόκκινο top, από την εταιρία Levi's και παντελόνι σε ίσια γραμμή και μήκος 3/4. Το εν λόγω παντελόνι, την κολακεύει πάρα πολύ, καθώς είναι αρκετά ψηλή και αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Ολοκλήρωσε το look της, με τσάντα και παπούτσια από τον αγαπημένο της οίκο Gucci, τον οποίο είχε τιμήσει αρκετές φορές, όπως στη φιέστα του Ολυμπιακού λίγες μέρες πριν, με κομμάτια αξίας 3.090 € (δες εδώ τι είχε φορέσει). Τα υπέροχα αυτά sneakers κοστίζουν 770 €, ενώ η τσάντα της γύρω στα 1.000 €.

Σάσα Σταμάτη

Έπειτα έχουμε τη Νόνη Δούνια, η οποία επέλεξε ένα total white look, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι παπούτσια, σε σχέδιο που δεν μας έχουμε συνηθίσει. Πρόκειται για αυτό που θα δεις παρακάτω, από την εταιρία VANS, το οποίο είναι σε λεοπάρ animal print, με μαύρες λεπτομέρειες.

Το μόνο που θα άλλαζα στην εικόνα της είναι σίγουρα η καφέ τσάντα ώμου, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου.

Και οι δύο αυτές γυναίκες, παρευρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο γάμο του Γιάννη Μελά και της Χριστίνας Κορκίδη. Κάποιες καλεσμένες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο (δες εδώ τι φόρεσαν).

Νόνη Δούνια