Η Σάσα Σταμάτη κάνει βόλτα το σκύλο της, με Gucci τσάντα αξίας 2.050 ευρώ και παπούτσια 750 ευρώ, στη Βουκουρεστίου

Casual εμφάνιση στα ριγέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σάσα Σταμάτη κάνει βόλτα το σκύλο της, με Gucci τσάντα αξίας 2.050 ευρώ και παπούτσια 750 ευρώ, στη Βουκουρεστίου

Η Σάσα Σταμάτη πάντα μας χαρίζει απίστευτες εικόνες. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου, χθες 28/09/2022, να κάνει τη βόλτα της, με τον πανέμορφο σκύλο της. Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε την εμφάνιση της.

Σάσα Σταμάτη

Τι φοράει η Σάσα Σταμάτη;

Επέλεξε να ακολουθήσει την τελευταία τάση της μόδας, καθώς φόρεσε ριγέ πλεκτό, το οποίο είναι ότι πιο trendy για το φθινόπωρο. Χθες μάλιστα σου πρότεινα 4, σχεδόν ίδια με της Σάσας, από το Zara, τα οποία ξεκινάνε από 29,95 € (δες τα εδώ). Το συνδύασε με ριγέ παντελόνι, στις ίδιες αποχρώσεις με την μπλούζα της, δηλαδή το ναυτικό μπλε και το κόκκινο.

Τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια στην εμφάνιση της όμως, δεν είναι αυτά, αλλά η τσάντα και τα παπούτσια της. Η Σάσα απ' ότι φαίνεται αγαπάει τον οίκο Gucci, καθώς στις περισσότερες εμφανίσεις της έχει τουλάχιστον ένα κομμάτι από αυτόν.

Αυτή τη φορά επέλεξε την κλασική "GG Marmont" τσάντα, σε μπορντό με σκούρο μπλε και χρυσή αλυσίδα, ενώ τα loafers της ήταν λευκά με χρυσές λεπτομέρειες και χαμηλό τακούνι. Η τιμή της τσάντας ανέρχεται στα 2.050 €, ενώ των παπουτσιών στα 750 €.

Δες εδώ μία ακόμη εμφάνιση της με τσάντα και παπούτσια από τον οίκο Gucci, αξίας 3.090 € συνολικά, στη φιέστα του Ολυμπιακού.

Σάσα Σταμάτη