Κοστίζει 780 ευρώ, όμως στην βρήκαμε με 29,99 - Η τσάντα που κράτησε η Αθηνά Οικονομάκου στο Παρίσι

Τη συνδύασε με ένα συγκλονιστικό φόρεμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram - @athinao1konomakou
Instagram - @athinao1konomakou

Μία από τις αναμφίβολα πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής showbiz είναι η ταλαντούχα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου. Φροντίζει πάντα να μας ενθουσιάζει με τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη φορά το έκανε πάλι με επιτυχία. Την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε στο Παρίσι, καθώς είναι ambassador της εταιρίας καλλυντικών Lancome και πήγε να την εκπροσωπήσει. Πάμε να δούμε την εμφάνιση της.

Επέλεξε ένα συγκλονιστικό, maxi φόρεμα, με λεοπάρ print, από την εταιρία της Project Soma, το οποίο είναι cut out, με ανοίγματα στο πλάι και βαθύ ντεκολτέ. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή όμως, είναι το τσαντάκι που κράτησε, το οποίο είναι από την εταιρία Benedetta Bruzziches. Είναι υπέρλαμπρο, όλο στρας και κοστίζει 780 €.

Αθηνά Οικονομάκου
Instagram - @athinao1konomakou

Φυσικά δε θα σε αφήσω έτσι, καθώς σου έχω βρει ένα παρόμοιο από το Mango που θα λατρέψεις.

Η τσάντα της Αθηνάς, πολύ πιο οικονομική

Είναι οι δύο τσάντες οι οποίες θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, που πλησιάζουν σε μεγάλο βαθμό αυτήν που κρατάει η Αθηνά Οικονομάκου. Η μία είναι σε στο ίδιο χρώμα με αυτή της Αθηνάς, ενώ η άλλη φούξια. Επιλέγεις ανάλογα με το τι ταιριάζει με το ντύσιμο σου, αν και εγώ θα τις αγόραζα και τις δύο, καθώς βρίσκονται στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 29,99 €. (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Δες εδώ μία ακόμη τσάντα από το Zara, η οποία μοιάζει σα να την πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζει μόνο 22,95 €.

Τσάντα Mango
www.shop.mango.com