Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες στην στέψη του Βασιλική Καρόλου - Ξεχώρισε η Κέιτ Μίντλετον

Για κάποιες... κάτι δεν πήγε καλά..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/princeandprincessofwales
Instagram/princeandprincessofwales

Βασιλικές οικογένειες και αρχηγοί κρατών βρέθηκαν στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ για να παρακολουθήσουν τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου του Γ'. Μπορεί η στέψη να ήταν σαν βγαλμένη από ταινία, ωστόσο, οι γυναίκες ήταν εκείνες που έκλεψαν τα περισσότερα βλέμματα. Και συγκεκριμένα οι εμφανίσεις τους.

Οι περισσότερες ήταν κομψές με σικάτα φορέματα όλης της χρωματικής παλέτας, ενώ τα καπέλα είχαν την τιμητική τους. Το φόρεμα της βασιλικής συζύγου, Καμίλας μάλιστα, είχε ραμμένα πάνω τα ονόματα των παιδιών της και των εγγονιών της.

Από την άλλη τα βλέμματα κέντρισε και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλεττον, που σχολιάστηκε ως η πιο κομψή και εντυπωσιακές από όλες, με πολλούς στα social media να αναφέρουν πως έτσι θα έπρεπε να είναι η βασίλισσα.

Ο Λάκης Γαβαλάς που είναι expert της μόδας, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ανακήρυξε τις πιο καλοντυμένες αλλά και τις πιο κακοντυμένες.

Δείτε επίσης, τι έκανε η Μέγκαν την ώρα της στέψης!

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στην στέψη του Καρόλου

Βασιλικό παρασκήνιο: «Θα είσαι πάντα...» - Ο καυγάς μεταξύ Άννας και Καμίλα λίγο πριν την στέψη του Καρόλου

Το Σάββατο 6/5 πραγματοποιήθηκε με τιμές και δόξες η στέψη του Βασιλιά Καρόλου! Λίγο πριν από την τελετουργία, ωστόσο, σε ένα δείπνο της βασιλικής οικογένειας, φημολογείται πως ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ της πριγκίπισσας Άννας και της Καμίλα.

Συγκεκριμένα οι δυο τους ήρθαν σε ένταση με υπονοούμενα και φαρμακερές ατάκες.

Σύμφωνα με τον μόδιστρο David Emmanuel, ο οποίος μίλησε στο GB News, άκουσε την πριγκίπισσα Άννα να λέει στην Καμίλα ότι «εσύ για μένα δεν θα είναι ποτέ βασίλισσα, θα είσαι πάντα βασιλική σύζυγος, γιατί υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι στον βρετανικό ναό, γι' αυτόν τον τόσο φορτισμένο τίτλο».

Δείτε επίσης: Στέψη βασιλιά Καρόλου Γ': Άλογο έφυγε από την άμαξα και κατέπεσε στο λαό - Τρομαγμένο το πλήθος (Βίντεο)

«Η πριγκίπισσα Άννα ήταν πολύ κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, οπότε έχουν ένα προηγούμενο. Η πριγκίπισσα Άννα υπενθύμισε εκείνο το οποίο άφησε πολύ ξεκάθαρα να εννοηθεί η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ζούσε. Ότι η Καμίλα πρέπει να ονομαστεί επίσημα βασιλική σύζυγος, αυτήν ήταν η επιθυμία της», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος απευθείας από τη Βρετανία.