Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο Ωδείο Αθηνών για το πάρτι λανσαρίσματος συλλογής ρούχων

Άλλες έλαμψαν, άλλες όμως... όχι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο Ωδείο Αθηνών για το πάρτι λανσαρίσματος συλλογής ρούχων

Η H&M ανακοίνωσε την επόμενη designer συνεργασία της με τον οίκο Mugler. Η συλλογή, με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή, Casey Cadwallader, περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, καθώς και αξεσουάρ, ενώ θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com στις 11 Μαΐου.

Το βράδυ της Δευτέρας 8/5 λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών το πάρτι για το λανσάρισμα της εν λόγω συλλογής.

Στο πάρτι τραγούδησε η Τάμτα η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το look της, ενώ το παρών μεταξύ άλλων, έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γιώργος Καράβας με την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια και πολλοί άλλοι.

Πάμε όμως να δούμε τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες της βραδιάς

Η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία μιλώντας στις κάμερες σχολίασε ανοιχτά το unfollow που έκανε στην Βίκυ Καγιά, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα με διαφάνειες, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και χοντρές pip toe γόβες.

Σοφία Χατζηπαντελή

Η Έλενα Γαλύφα από την άλλη φόρεσε ένα συγκλονιστικό σύνολο που αποτελούνταν από μίνι φούστα και σακάκι, του οίκου Mugler. Το υποστήριζε τέλεια, παρόλα αυτά το μαλλάκι δεν ήταν καθόλου ωραίο και δεν την κολάκευε!

Έλενα Γαλύφα

Ο Γιώργος Καράβας με την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού, είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια και σίγουρα θα απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια. Ειδικά το μοντέλο που από πάνω φόρεσε απλά ένα σακάκι και ανοιχτό και τίποτα άλλο από μέσα...

Γιώργος Καράβας Ραφαέλα Ψαρρού

Από τις καλοντυμένες θα έλεγα πως ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο που το πήγε λίγο πιο safe με ένα σετ παντελόνι - πουκαμίσα το οποίο έκλεισε με διπλή ζώνη.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν εντυπωσιακή και στιλάτη όποτε πάντα! Με μαύρο παντελόνι, κορμάκι και σακάκι, δεν με απογοήτευσε, καθώς ήταν πολύ σικάτη.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Από το ζεύγος Σωτηροπούλου - Μαραβέγια, ο Κωστής σίγουρα έκλεψε όλα τα βλέμματα. Η ηθοποιός έκανε ένα πολύ κλασικό look με μαύρο φόρεμα και σακάκι, ενώ από από την άλλη ο τραγουδιστής φόρεσε ένα πολύ ωραίο και έντονο πουκάμισο.

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας

Η ηθοποιός του Σασμού, Ευγενία Σαμαρά εντυπωσιακή και άκρως θηλυκή, επέλεξε να φορέσει ένα στενό μαύρο παντελόνι και κορμάκι με διαφάνειες. O χωρισμός (δείτε εδώ) σίγουρα της πηγαίνει πολύ και αυτό φαίνεται...

Ευγενία Σαμαρά

Η Τάμτα σίγουρα ήταν το επίκεντρο της βραδιάς! Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα συγκλονιστικό μαύρο με διαφάνειες μάξι φόρεμα. Παρόλα αυτά, το κεφάλι ήταν too much!

Τάμτα

Η παρουσιάστρια του Happy Day στον ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή, φόρεσε ένα από τα πιο αγαπημένα σύνολα της συλλογής. Πρόκειται για το μαύρο τζιν παντελόνι με τις μαύρες λεπτομέρειες το οποίο είναι σετ με το εν λόγω τζιν τζάκετ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δείτε τις δηλώσεις που έκανε για τον Χρήστο Μάστορα) ήταν σίγουρα από τις κακοντυμένες - σύμφωνα με το δικό μου γούστο. Είναι φρέσκια, νέα, ωραία και θα ήθελα να την δω με κάτι διαφορετικό. Πιο στιλάτο και νεανικό. Σίγουρα όχι αυτό που φορούσε.

Γαρυφαλιά Καληφώνη

Τα γυναικεία βλέμματα τράβηξε σίγουρα ο ηθοποιός της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, Μιχαήλ Ταμπακάκης που όπως και η Σταματίνα, επέλεξε denim!

Μιχαήλ Ταμπακάκης