«Είπα παιδιά βαρέθηκα γιατί...» - Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε ανοιχτά για το unfollow στην Καγιά

Θα παρουσιάσει το Shopping Star;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είπα παιδιά βαρέθηκα γιατί...» - Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε ανοιχτά για το unfollow στην Καγιά

Καλεσμένη σε εκδήλωση μόδας, βρέθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και το όνομα της Βίκυς Καγιά.

Όπως είχε γραφτεί, οι δυο γυναίκα που συνεργάστηκαν στο GNTM, είχαν κόντρα και μάλιστα στα παρασκήνια του στο STAR πολλές φορές είχαν τσακωθεί.

Γεγονός για να πυροδοτήσει τις εν λόγω φήμες, στάθηκε το unfollow που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή την Βίκυ Καγιά στο Instagram.

Η απάντηση της Χατζηπαντελή για το unfollow στην Καγιά

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM», απάντησε η Σοφία.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητιούνται για την παρουσίαση του Shopping Star, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Πρώτη φορά άκουσα το όνομά μου για το Shopping Star. Δεν ξέρω. Άκουσα ότι εδώ στην Ελλάδα είναι εκπληκτικό πρόγραμμα. Θα ήταν εκπληκτική εμπειρία αν μπορούσα να το κάνω».

Τι είχε πει η Καγιά;

Σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για το περιστατικό όταν είχε συμβεί και κατά την άποψή της δεν υπήρχε κάτι που έπρεπε να συζητηθεί, ενώ δεν γνώριζε γιατί μπορεί να μην την ακολουθεί.

Και η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε φέτος.

Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία.

Άρα δεν την έδιωξες εσύ μετά τις οντισιόν, όπως σε κατηγόρησαν.

Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος.

Γιατί σε έκανε unfollow μετά το τελευταίο γύρισμα;

Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram.

Δεν έγινε κάτι δηλαδή μεταξύ σας;

Απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα.

Η Βίκυ Καγιά, στην ίδια συνέντευξη, είχε απαντήσει και για τις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στο GNTM (διαβάστε εδώ όλα όσα είπε).